Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.10.2018., 18:00   #39774
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Došao sam u servis i objasnio situaciju, neka mi to srede kako znaju i umiju. Otišao sam na kavu tamo, došao lik za pol sata i kaže da je sredio. Platio 90 kn i vratio se na tehnički s plavim papirom i pokazao im svjetla i pustili me. Prije su svjetla bila bijela sad su žuta.

Dalje ne znam niti me ne zanima.
Citiraj:
Počinjete mi lagano ići na jetra, ako je ovo halogena onda ne znam. Sva sreća pa sam si ostavio ono što sam skinuo.
Citiraj:
Ništa, promijenio sam žarulje, prošao tehnički i idući dan vratio stari xenon.

Vozim se kao i dosada, jedino što me koštalo malo vremena i živaca.

Na pred idući tehnički opet promijenim, prođem i vratim. Ionako auto prodajem nagodinu.
I još jedna pozitivna stvar u cijeloj priči je da vidim koliko tu ima jadnika koji pokušavaju trolati, ali im ni to ne uspijeva, kao ni većina stvari u životu.
Over and out.

Tko je na kraju vratio halogenke, autokuca koju si napao da rijese problem, koji su oni kao napravili, kako znaju, ili si ti sam vratio staro unutra?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote