Znam, da, čitanje s razumijevanjem je problem. Pošto sam napisao da nisam ništa mijenjao na autu a brat bratu barem 5 puta već, ali to nije bitno jer eto.
Imate autokuću Kržak, broj je na netu, nazovite ih i pitajte da li ugrađuju aftermaket žarulje na NOVI auto ( je li moguće ).
Mislio sam da sam bio jasan i da je priča gotova no vidim da je zabavno pa ću se i ja zabavljati s vama. Pa dokle dotle.
Opet, čitanje s razumijevanjem je koji, 4-5 razred, možda i manji, znam da je to borba no opet, pokušajte: 6 godina mi nitko nije ništa rekao za svjetla, znači da ne osjepljujem nikog, i rekao mi je električar, da imam pranje farova prošao bi 100% jer je neka nova direktiva sad itd.
Razumijem stvarno i u meni se budi mala empatija prema ljudima koji žele da kažem da sam ugradio kineska svjetla u svoj auto na svoju ruku, ali tu vam zaista ne mogu pomoći jer tome nije tako.
Fasciniran sam zanimanjem, na početku sam bio malo i ljut no ovo mi je vrh vrhova rasprava, čak bi se netko i upoznavao što nemam ništa protiv, neka se javi ako želi, platim piće ili dva...
Što će tek biti ako nedaj bože bude neki ozbiljniji problem ili kvar, jedino što ću morati možda malo prilagoditi sadržaj, pošto vidim da se poruka koja se ponavlja 5-6 puta ne ide nekako u glavu, ali bože moj prilagoditi ću se, pojednostaviti ću stvar