Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.10.2018., 23:03   #39728
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
@X-Plosiv moraš shvatiti da većina populacije u zemlji ne bi mogla voziti auto po toj cijeni goriva koju zazivaš, a ta populacija je skroz normalna i ima ispravne aute, doduše ne nove, ali ispravne.

Znam da ne bi mogla voziti. Ekonomija to ne bi mogla pratiti, jer na jednu stranu imao bi ljudi koji si to mogu priuštiti i vozili bi se non stop, a na drugu stranu imao bi ljudi koji bi se vozili samo kada je prijeko potrebna situacija.

Na jednu stranu, možda bi riješilo problem starih drloga koji ne bi smjeli proći tehnički, a prolaze jer znaju ljude.

Ja ne zaboravim lika koji je prošao tehnički, a auspuh mu vezan špagama da ne otpadne i auspuh, a bogami i branik. Ali dok on ima štelu, prolaziti će.

Razlog iskreno zašto se malo i sprdam sa tom cijenom jest jer mi je pun qrac ljudi koji odmah skoče čim cijena skoči ili padne malo. Ako je ne možeš plaćati, nemoj se voziti. Ja ako je neću plaćati, neću se voziti, neću moći zaraditi za život. A malo sam ipak više u tom poslu nego većina ljudi (bavim se plinom) i znam kako se formiraju cijene, i vjerujte kada kažem, nemate nikakvog utjecaja sa svim tim prosvjedima...jer niti jedan prosvjed neće biti onaj pravi prosvjed, jer su kod nas ljudi jednostavno pičke.

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Pročitao sam nekoliko puta i mislim da si potpuno lud.

Ma dobro, možda bude netko dovoljno inteligentan pa shvati kroz sve moje upise na ovom i drugim forumima, da se znam malo i šaliti.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote