View Single Post
Staro 16.10.2018., 20:03   #4534
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ekipa, kupio sam prvi XIAOMI mob u životu (Mi A2 lite) jer je na papiru super, ali ne sviđa mi se prvi dojam (zadnje 2 godine imao sam Samsung Galaxy A5 2016)

-kvaliteta izrade je odlična

-perfektan osjećaj u ruci

-no zaslon je jako loš - tekst kad se pomiče (facebook skroljanje) ostavlja crveni trag, tj. sva slova postaju crvena kad se tekst pomiče što je odvratno (nivo kvalitete zaslona u tom cjenovnom rangu, da - razumijem) al' ono... -i nigdje nema nikakve opcije za podešenje zaslona tj. slike (samo svjetlina i ono noćno svjetlo što požuti sve)

-druga stvar - ovi indikatori gore (ikone) za WiFi i jačinu signala te pomični izbornik je kretenski dizajniran te je sve crno-bijelo (wtf?) pa me zanima jel postoji launcher koji može to sve promjenit? Mobač imam tek 24 sata i nisam stigao puno čačkat, ali to me jako živcira (danas sam isprobao nekoliko launchera no ni jedan ne mjenja baš to)

-treća stvar, vidim da jako loše hvata signal, skoro je cijelo vrijeme na 3G mreži dok je stari mob (kojeg još uvjek imam) bez problema hvata 4G, čak i WiFi lošije hvata neg' stari mob :-(

hvala!