16.10.2018., 17:37
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor riceburner
koji si ti trol to nisu istine  ovo je kinesko ksenon govno... nikakav tvornički xenon... nisi očito nikad imao pravu xenon žarulju u rukama...
|
ne zna covjek
Citiraj:
Autor Garro
Ili ti zayebavaš nas ili su tebe zayebali.
Ovo na slici nema veze sa tvorničkom ugradnjom i potpuno razumijem čovjeka na tehničkom koji te rušio. Tebi super svjetli, ali zasljepljuješ ljude iz suprotnog smjera.
Shvati, svojstva ksenonske žarulje i halogene žarulje su različita, pozicioniranje žarne niti u halogenkama/strujnog luka u ksenonki moraju biti unutar vrlo male margine u faru, ne možeš natandrčiti ovo govno sa slike u halogeni far i očekivati da će sve biti u redu.
|
samo plastika i sto te briga
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Evo nakon koliko postova da se i mi u necemu slazemo  
|
Citiraj:
Autor riceburner
još mi je super kak trola da je auto takav iz SALONA, očito je kupio rabljeni auto od nekog šoderaša koji mu je to fino uvaljao...

|
meni je zalosno sto covjek vozi, (ako sam pohvatao tu kroz postove) Meganea 265, a ne zna sto je uopce kupio i kakav paket opreme. Sad ce se jos ispostaviti da je auto kupljen "novi" 6 mjeseci star od nekog preprodavaca.
Citiraj:
Autor burmuz
Reko neću ništa napisati jer mi se ne spušta na tu razinu, ali pošto si počeo vrijeđati onda ok. Da, takva sam svjetla dobio u salonu s novim autom i zaboli me tuki šta je i kako je. Keširam i bok. Kao i većinu stvari u životu, provučem plastiku i bavim se drugim stvarima, kao što su hobiji, sport, putovanja itd.
Da si čitao s razumijevanjem, onda bi vidio da sam napisao da sam takva svjetla dobio s autom i pretpostavio sam da su tvornička, što nisu i ok.
Kao prvo, ne znaš koliko imam godina niti me poznaješ no svejedno vrijeđaš, makar mene osobno to više iritira kao recimo muha što leti oko glave nego neka uvreda.
Drugo, ovo za mlince, direktore i to... ha gle, jal je opaka stvar. Postoje terapije, slušaj Anu Bučević, ne znam. Ždere to čovjeka, nije lako i suosjećam.
Napisao sam da sam 6 puta prošao da me nitko ništa nije pitao, reko možda će nekoga zanimati situacija. Inače, drago mi je da zabavljam, i to je pozitivna stvar.
|
Ajde priznaj gdje je kupljen taj auto, ili ti ga je netko kupio i dovezao pa zapravo ne znas jel kupljen NOV ili ipak rabljen pa je netko ocigledno u medjuvremenu ugradio kineske zarulje u kako sam i pretpostavio odmah na pocetku, tvornicke farove s lecom, ali sa obicnim halogenkama, kako je netko vec kasnije napisao da su dolazili i u takvoj kombi.
A treca, i najzalosnija opcija je da ti je renault salon podvalio auto bez ksenona a na svoju ruku su stavili kineske lampe unutra.
Ja bih uzeo VIN broj tvog auta i izvukao opremu koja je dolazila s njim, pa ces biti odmah siguran ko tu koga jebe. Ili ti nas ili oni tebe
jer vise od 90kn kostaju dvije obicne halogene zarulje, a kamoli sto drugo.
Znaci da su te svjesno zajebali, i sutke zamijenli lampe.
|
|
|