Citiraj:
Autor mamutarka
ko sad uzme 8700k je lud, nema druge
|
Ne nego fejsbuk generacija koja se zaposlila i sad oce i7 K jer eto... svi vele da to valja, amd ne valja.
Citiraj:
Autor The Exiled
Mali neće običan 8700?
|
Idem opet probat ga nagovorit, sunasce mu dargo zgaravicu sam dobio, ako ista mrzim onda je to sastavljanje necega sto znam da nije isplativo ili je blesavo.
Citiraj:
Autor mamutarka
valjda bolje zvuči kad frendovima kaže 
|
Da, nazalost ali je tako.
U slucaju da ga nagovorim za non K on je 500kn manje i onda bi imao ovako:
CPU i7-8700 - 3.369kn / Mall HR ( ADM Zaobilazim )
Ostaje 5.681kn
Onda bi ganjao ovu grafu sa Alze i ostaje mbo za 873kn.
https://www.alzashop.com/gigabyte-ge...g-d4291323.htm
Cisto da priupitam jer nisam detaljno pratio ili gledao testove, i7 8700 non K je dovoljno dobar/jak za tu grafu ?
Koja mbo da memorija radi po difoltu bez OC-a bar na 2800Mhz ?
Citiraj:
Autor FRipper
I onda jos i7 .. pa bolje da uzme 8600k ili 9600k i cak 1080ti/2080 ugura mozda...ili ak nece ocati ko sto se kaze onda i5 8500
I najbitnije...nemoj sarati trgovine vec uzmi u 1 sve i nek ti sloze. Da bezveze ne stvarate dodatne komplikacije ako sta ne bude ok...
Koliko je uopce tocan budzet?
|
Ma nema sanse da uzme i5 da je zlatan, mora bit i7.
Mislio sam uzeti u Linksa ili Uzi ali uzi nema ama bas nista pametno sto se tice 1080 ti/non ti a bogme ni Links.
Jedno grafu da uzmem odvojeno a sve ostalo vise naginjem Linksu radi duzih garancija tj. on je zadnja osoba koja bi isla pisati servisu ili slati mbo iliti koji drugi dio na reklamciju van HR.
oko 12tk mogu potrositi, rastegnit cu ja to na 12,5tk bez problema ako tu moze upast 1080 grfa.