View Single Post
Staro 16.10.2018., 09:54   #2846
chillout23
Your God is in your mind.
 
chillout23's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Planet Earth
Postovi: 604
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ehhh...
  1. onda imaš NMB i dobio si na laptopu najbolju tipkovnicu koju si mogao dobiti
  2. baci samo oko par postova ranije i usporedi svoj mehanizam sa mojim... ako je to to imam kapse tipki koji ti trebaju pa samo daj točan popis što sve trebaš
Ehhh...jako mi je drago da to čujem
Vidjet ću mehanizam pa javim...samo nabaviti HR tipke (ili tipkovnicu) već neko vrijeme graniči s ludilom..

EDIT: ne vidim gdje si stavio svoj mehanizam, da mogu usporediti...


Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
...ako si pratio temu od početka, nedavno sam konstatirao da gotovo nitko na forumu/temi nije normalan i da smo svi raskopali i nadogradili svoje ThinkPade i zato nemoj ići na polovično riješenje sa USB BT već si pripremi service manual u papirnatom obliku, pripremi alat, nabavi potrebne dijelove, nađi malo vremena i uhvati se posla (možeš usputi i mobitelom slikati faze rastavljanja da si poslije olakšaš sastavljanje) jer nitko od nas na početku nije znao što radi pa smo se ipak uhvatili posla (i dobrodošao u klub)
Nisam od početka, ali vidio sam da skoro nema toga koji nije kopao i mjenjao pa tako i ja po svom T420. I nastavit ću sa ovim, vrlo vjerovatno hahaha
BT kćeri sigurno neće biti potreban još neko vrijeme. Moj T420 ima BT i to mi je najbitnije. A za ovaj će USB BT biti super rješenje jer će trebati samo meni ponekad za filmove sa našeg govornog područja (imam slušne aparatiće koji primaju BT i vode mi zvuk u oba uha, tako da skoro sasvim normalno mogu pratiti to što gledam.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
...to kaj ti laptop nema optiku isto nije problem jer se da nabaviti za siću, a zamjena se svodi na pomakni dvije polugice... uostalom, normalni borbeni komplet za T420/T520/W520 je 1 x optika, 1 x dummy optical bay cover i 2 x 2nd HDD caddy (za radne podatke i backup)
... i na kraju ćeš biti jako zadovoljan kupljenim laptopom i još ćeš sellera pozvati na kavu
Nije to meni uopće problem. Nego kćer ima povremeno potrebu zbog škole i zato mi je bitno, jer nemamo doma lap sa optikom (stolna računala ne koristimo). Zato mislim da bi mi onaj kabel iz marekovog posta bio najbolje rješenje po potrebi upiknem i mir. Tako da sve ovo skupa i nije loše rješenje...te điđe miđe platim oko 70kn i koristim po potrebi. A u ladicu stavim HDD koji je došo sa lapom (isto rješenje i na T420).

Isto tako, palniram HR tipkovnicu sa T420 prebaciti kćeri i ovu sa T520 na T420. Čisto da ima sve kako treba i da joj je lakše...ja se dobro snalazim i na ovoj.
__________________
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
chillout23 je offline   Reply With Quote