Citiraj:
Autor chillout23
Dakle, smatraš da je moja greška kaj sam uopće naručil taj laptop koji je došao bez svega navedenoga?
|
Da, ma koliko to grubo zvučalo.
Gledaj, nisam sretan zbog tvoje nesreće, ali iz osobnog iskustva na tvoju situaciju gledam objektivno i realno.
Citiraj:
Autor chillout23
A kako da saznam da toga svega nema u laptopu, ako NIGDJE NIJE NAVEDENO. I ako mi seller to nije napomenuo u kontaktu prije kupovine.
Kontaktirao sam ga prije kupovine i pitao da li je stvarno sve u redu i da li sve radi kako treba.
Naveo mi je da sve radi kako treba i da je laptop u izvrsnom stanju.
Seller koji ima oko skoro 6 hiljada transakcija i 100% feedback bi trebao biti fer i napisati da u laptopu nema toga i toga, jer bi svaki kupac to MORAO znati. Za mene je ovo način varanja kupaca. I to zaštićeni način varanja kupaca. Vrlo vjerovatno. Jer ako PP odluči u njegovu korist, izvisio sam fino. Em kupiti novi modul, em platiti nekome da raskopa laptop i to stavi unutra, pošto nisam sklon tim poslovima.
|
Vidi, jasno mi je da se osjećaš prevarenim, ali išao si kupiti rabljeni laptop, gledao si cijene, uspoređivao razne ponude i na kraju si odabrao tebi najpovoljniju... i to je ok... ali nisi se dovoljno informirao niti si (zaključak iz tvojih dosadašnjih postova) pitao sellera da li proizvod koji kupuješ ima "to-to i to", a što je tebi bitno jer si pretpostavio da je to što tebi treba standard... jbg, ali nije tako.
Na kraju, ja ne znam što je pisalo u toj ponudi po kojoj si kupio laptop... tako da je bez veze da tvrdim da je seller u pravu ili da si ti u pravu.
Citiraj:
Autor chillout23
Ne znam kakav je to bios...googlam i ne nalazim baš ništa.
|
Izvoli:
https://www.thinkwiki.org/wiki/Custom_BIOS