View Single Post
Staro 15.10.2018., 13:08   #2822
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor chillout23 Pregled postova
Dakle, smatraš da je moja greška kaj sam uopće naručil taj laptop koji je došao bez svega navedenoga?
Da, ma koliko to grubo zvučalo.
Gledaj, nisam sretan zbog tvoje nesreće, ali iz osobnog iskustva na tvoju situaciju gledam objektivno i realno.

Citiraj:
A kako da saznam da toga svega nema u laptopu, ako NIGDJE NIJE NAVEDENO. I ako mi seller to nije napomenuo u kontaktu prije kupovine.
Kontaktirao sam ga prije kupovine i pitao da li je stvarno sve u redu i da li sve radi kako treba.
Naveo mi je da sve radi kako treba i da je laptop u izvrsnom stanju.
Seller koji ima oko skoro 6 hiljada transakcija i 100% feedback bi trebao biti fer i napisati da u laptopu nema toga i toga, jer bi svaki kupac to MORAO znati. Za mene je ovo način varanja kupaca. I to zaštićeni način varanja kupaca. Vrlo vjerovatno. Jer ako PP odluči u njegovu korist, izvisio sam fino. Em kupiti novi modul, em platiti nekome da raskopa laptop i to stavi unutra, pošto nisam sklon tim poslovima.
Vidi, jasno mi je da se osjećaš prevarenim, ali išao si kupiti rabljeni laptop, gledao si cijene, uspoređivao razne ponude i na kraju si odabrao tebi najpovoljniju... i to je ok... ali nisi se dovoljno informirao niti si (zaključak iz tvojih dosadašnjih postova) pitao sellera da li proizvod koji kupuješ ima "to-to i to", a što je tebi bitno jer si pretpostavio da je to što tebi treba standard... jbg, ali nije tako.

Na kraju, ja ne znam što je pisalo u toj ponudi po kojoj si kupio laptop... tako da je bez veze da tvrdim da je seller u pravu ili da si ti u pravu.

Citiraj:
Ne znam kakav je to bios...googlam i ne nalazim baš ništa.
Izvoli: https://www.thinkwiki.org/wiki/Custom_BIOS
bertone je online   Reply With Quote