View Single Post
Staro 14.10.2018., 16:23   #5666
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo nakon mjesec dana koristenja da podijelim jos malo iskustva s s9.
Ajmo prvo negativne strane tj negativna strana. A to su definitvno notifikacije. Nevjerojatno da u 2018 godini u top modelu mogu notifikcije raditi ajmo reci 90% a ne 100% pouzdano. Znaci dogodilo mi se jedanput kako veli ekipa po webu phantom notifikacija, znaci neki app se oglasi ali se ne pusha notifikacija i ne ostane u logu zapisano o kojoj se aplikaciji radi. Onda recimo edge lightning radi za sve osim za mail, neovisno o gmailu, samsungovoj app za mail ili necem trecem. Onda mi se od jedno 100 notifikacija dogodi 2-3 puta da kad mi dodje whatsApp da ne svijetli ledica. To se dogodi ako je AOD ugasen. Inace mi je AOD upaljen od 7-19 jer mi je to super stvar ali stvarno trosi bateriju. Uglavnom se puno ljudi zali na te stvari, ali te notifikacije su stvarno zakomplicirali. Em svaki app ima svoj notification propertije em ima u setingsima s9 svoje postavke, em jos jedan set postavki se nalazi u special acces ali ni to nije sve dame i gospodo, u special accesu ima i tab battery optimizer za svaki od tih aplikacija, znaci da mu se da ful "štroma" da app radi kak treba bez optimizacije...ma lol. Nije ni cudo kaj ne radi 100% s obzirom na hijerarhiju propertisa...lol.
A sad dobre strane. Znaci baterija je sasvim solidna, hevi juziđa izdrzi 2 dana, ako je lajt uziđ onda ide i na 3 dana.Izdrzala bi i vise da imam ugasen AOD.
Kamera i ekran su mi i dan danas ono wow....malo malo nesto snimam, slikam malu i stvarno je tip top.
U ruci mi super sjedi, mislio sam da ce 5.8 biti preveliko ali vecinu stvari uspijem sa jednom rukom napraviti.
Bio sam danas u santa domenici i imap sam u ruci xz3 i stvarno je mob brutala. Dosao je sa androidom p i da ga je bilo prije mjesec dana bi mi defitivno usao u konkurenciju s s9. Iako kad sam kupovao znao sam da zmazung kaska sto se tica androida sa konkurencijom pa sam to imao u podsvijesti. Ipak mi je bitniji ekran i kamera i po tome je stvarno vrh vrhova.

Tako da se definitivno radi o hardverski zvijeri od moba, dok opci dojam kvari software.Nadam se da ce se to promijeniti sa androidom p.....

Master_Hrc je offline   Reply With Quote