View Single Post
Staro 14.10.2018., 12:39   #2338
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor Jerry_nidžo Pregled postova
Pa dobro što se tiče napajanja danas imamo power bankova po pristupačnim cijenama tako da ni za vanjsku upotrebu nebi tribalo biti problematiku ja sam često na terenu prodaja na štandu pa bi mi dobro došlo tako nešto.
Kakva je baterija u njemu da li se može zamjeniti kad potroši ciklus pražnjenja i punjenja kao kod mobitela ili je to ono dok radi radi.
Ima li sam uređaj priključak za vanjsku antenu?
Da li radi isključivo na 4g pa kadođeš negdi di nema 4g signala hoće li se prikačiti za niži signal
Ovisi o kojem uredjaju se radi

Huawei E5372S-32_CAT4 mali baterijski router ima izmjenjljivu bateriju i u normalnim uvjetima baterija traje 6-8h. Naravno ovisi o uvjetima jacine signala. Original baterija je 1780mAh/6,6W, pa bi sa nekim Power Bank-om imao prilicnu autonomiju.
Ima vrlo dobar "n" WiFi (2,4 i 5GHz; 20 i 40MHz) podrzava do 5 user-a u radijusu do 25m na otvorenom.
Router radi na 3G i 4G sa dobrim prijemom obzirom na ugradjene antenice. Ima prikljucke za dvije vanjske antene...

Koristim doticni vec nekoliko godina ljeti u viksi (sa vanjskim antenama) i na brodu (bez vanjskih antena), i nemam nikakvih zamjerki.

Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 14.10.2018. u 12:55.
Prezime je offline   Reply With Quote