Citiraj:
Autor RAUL
Gran Canaria.
Poslano sa mog C106 koristeći Tapatalk
|
https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2029438.aspx
Sad nam je sve jasno zašto si tamo i šta radiš

Citiraj:
Autor Colop
Što bi to značilo, da je netko iz auto kuće vozao auto i nakon toga resetirao kilometražu na satu ?
Čitao sam bio da se novi auti nakon sklapanja obvezno izvedu na test vožnju od strane tvornice, e sad pitanje je koliko km to može biti.
Sigurno ne 200.
Prijatelj je imao ured sa pogledom na splitsku luku gdje je carina bila, i kaže mi da je to bila strava što bi ovi radili prilikom istovara vozila, od turiranja vozila do u crveno pa na dalje.
A vrhunac bezobrazluka je bio kada su čovjeku isporučili Toyotu koja je bila oštećena po krovu prilikom istovara (veliko udubljenje), čovjek se vratio taj isti dan ili idući dan ujutro i ovi su ga zezali sa tim do te mjere da ih je tužio
|
Problem ti je što kad kupiš novi auto pri preuzimanju potpisuješ potvrdu da si pregledao auto i preuzeo ga u viđenom stanju. Banda je to

Mi smo tek nakon prvog pranja vidjeli da je corsa zagrebana na dva mjesta na vratima kad su moji kupili novu. Srebrni auto jbg. (prali je prvi dan čim je dovežena iz salona jer oni nisu stigli a sve je bilo još od konzervacije po autu)
Ovo nije bilo nakon sklapanja u tvornici jer je frend doplatio pioneer multimediju sa navigacijom neku masnu lovu, koju su ugrađivali u ovlaštenom. Dakle, nakon ugradnje iste auto je vožen sb obilaznicom i brzinom od preko 200kmh. Sve se vidilo u history-u navigacije.
Žalio se, ali nije baš nešto iskamčio, neke bezvezarije.
Citiraj:
Autor Inovator
Jel se itko od tih ljudi koji su dobili rabljeni, a ne novi auto žalio i ostvario nekakvu zadovoljštinu ili su prešutjeli?
|
Znam za par slučajeva besplatnih servisa, tepihe, i sl. bezvezarije, ništa konkretno i ništa pametno.
Najtragikomičniji slučaj je bio frend od starog, kupio novu 156icu tamo rane 2000e, na kraju skonta da je auto bio lupit nazad i naprijed. Ode u salon ljut ko puška, kaže mu lik ladno nakon duže rasprave i laganja, da ispao je u transportu, zamijenili smo sve novim dijelovima. Kaže ovaj da, ali dofarbavan je odozdo po krakovima šasije, vidi se iz aviona (neka čudna crvena metalik je bila pa je bila uočljiva razlika u nijansama), i što ćemo sad. Kaže ovaj iz salona, potpisali ste da ste pregledali auto. Kupili ste novi auto, dobili ste ga, tužite nas ak vam ne paše