View Single Post
Staro 10.10.2018., 08:34   #2773
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor chillout23 Pregled postova
Evo:

Intel Core i5-2520M 2 x 2.50 GHz
4 GB RAM DDR3
320 GB HDD
15.6" HD+ Display 1.600 x 900 Pixel
NVIDIA NVS 4200M 1GB Grafik
1 x USB 2.0 always on
1 x USB eSATA
2 x USB 2.0
1 x Card Reader
1 x DisplayPort
QWERTZ DE tipkovnica

Za bateriju garantira da je minimalno 1 sat, a to je dosta za sada. Još 1 keksić od 4GB i mir..
Stigla mašina jučer popodne, pa da bacim prve dojmove

Na prvu upalim lap i nakon 2-3 sekunde izbaci neki bijelo sivkasti ekran na kojem je pisalo da su "Blanco - Hardware Information, Report ID: i tu dalje nekih 10 brojeva"...i gledam ja, kad pogledam proc "celeron T3100 1,9GHz", pa dalje RAM 2048MB...i trenutno mi se počne motat po glavi kako mi je frajer uvalio priču. Ne reagira na niti jedanu tipku i ništa...reko idem u BIOS provjeriti...i u biosu odmah vidim i5 i 4GB. U trenu mi se osmjeh navuko na lice

Nije mi jasno kakve su to specifikacije pisale uopće
Stavio win 7 gore, sve prošlo bez greške, pustio povlačenje update-a, da vidim kako će sve to izgledati (to je ionako samo probno, da vidim kak radi...za koji dan ide gore SSD, pa će to bit druga priča).

U glavnom...laptop je došao spakiran fantastično.
Na njemu nema niti jedne crtice, praktički...samo na poklopcu ima 2 jedva zamjetne crte. Vizualno stanje 10/10 (s obzirom na godište i model).
Tipkovnica je DE i sve oznake su na njihovom jeziku. To ćemo doštampati našim znakovima i eng kraticama za ctrl, enter i po potrebi što treba.

Napunio sam bateriju do 100% (već je bila skoro do kraja puna pri paljenju)...nakon sat i pol je bila još na 52% (ali nije realno jer pada brže) i tu ima još za preko pol sata sigurno, vjerovatno i nešto više. Baterija je ona jača, kaj viri van otraga. Očekivao sam max. sat vremena i ovo je jako ugodno iznenađenje

I sad, meni, najbolji dio...od kad sam ga upalio, stajao je na radnom stolu. Bez ikakvih podloga i ičega, lap na stol direkt i to je to...instalacija winsa, update-ovi, prčkanje po opcijama i da vidim kako radi (dok rade updateovi)...laptop je bio hladan, kao i stol ispod njega. Tek je nakon 2 sata počeo lagano grijati malo lijevo gore, ispod baterije. I normalno, na rešetki s lijeve strane se osjetilo da izlazi topli zrak.
Moj T420 se ugrije (ne jako) i na stolu se osjeti toplina, ali ovo...0 bodova znači, nakon 2 i pol sata ležanja na stolu, skoro uopće se ne osjeti toplina.

Danas kad povučem sve updateove ćemo vidjeti kako radi i sve to skupa. Za sada sam izuzetno zadovoljan

Seller je odličan. Komunikacija na nivou, kao i sve ostalo (vezano uz laptop).

@calypso, hvala kaj si mi otklonio neke sumnje i odgovorio me od kupnje povoljnih polovnih jeftinjara
Ako ovaj bude u rangu mog T420, dijete će se još jako dugo služiti njime

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 10.10.2018. u 09:27.
chillout23 je offline   Reply With Quote