Citiraj:
Autor nub
NV je meni najbolji fallout. Trojka je ok, samo je dosta linearnija od nv. Četvorka je baš loša. Istina da su neke stvari popravili (npr gunplay je u 3 i nv očajan), ali rpg elementi su drastično smanjeni i zapravo nikad nema izbora u kojem smjeru će priča otići.
Jedinica i dvojka su danas neigrive, eventualno za hc fanove koji su to u ono vrijeme dosta igrali pa mogu odigrat zbog nostalgije.
|
Ima NV gro gameplay modova, pa i samo napucavanje koje navodno onda postane OK. Samo ja kad sam moddirao NV sa preko desetak modova sam ispizdio (nešto mi se pojebalo), izbrisao sve, a nije mi se dalo ponovno to sve raditi... Ali imam u planu
Što se tiče starih (prva 2) fallouta također ne mogu to igrati, ne zbog toga što je staro i sa slabom grafikom, nego ne mogu smislit igre gdje je borba na poteze. No mnogima je F2 vrh, najbolja igra ikad, te što je činjenica ima više mogućnosti izbora nego bethesdini falloutovi. Mislim ono, razumijem originalne fanove fallouta što pizde na bethesdu, jer su igru potpuno promjenili, poglupavili i iskomercijalizirali da nema nikakve veze sa orginalima osim imena i postapokaliptičnog settinga.
Četvorka me ne zanima ni 5%, kao i ovaj F76, tako da to ne planiram igrati