View Single Post
Staro 22.12.2005., 00:07   #1
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Question Da (po)vjerujem u duhove....

Ovo mi se još nije dogodilo...

Nabavio ja fino sebi crni DVD TEAC. Reko dopizdilo mi pržit DVDe i CDe 10minuta, oču opet fry on 'd fly. I ajde napokon reko idem ja to metnut u mašino....

I ništa zašarafim, pardon metnem samo i pomaknem polugicu, ja to U PC i spojim. Upalim ga i ono nema optike ni jedne ni druge. Reko kaj sad. Otvorim kantu i ponovo odspojim i spojim. Kresnem opet. Odem u bios, one uredno unutra. Dođem do logina ne radi ni miš ni tastatura. WTF? Svjetle ledice. Reko ok. Zgasim na napajanju. Opet ja na koljena (sva sreča nisam ga sklapo) i reko kaj sad. Sve van i natrag unutra.

KResnem ponovo. Uđem u bios. Reko ajde da vidimo. Nema DVDa, a prža tamo. Odoh u windowse samo da napravim nekej na oGamu kad slučajno vidim da SU OBOJE TAMO i rade. Reko no can be, u biosu ih nema. Ok.... čudno.

Restartam... Sad su i u biosu i u windowsima, ali sad miš nekak trza. Linija manjeg otpora spajam mx510 na ps2. Hmmm.... Radi sve, miš uredno. E milina odoh spojit Card reader na USB (samo kabel uštekat u njega). Uštekam i sad nema prže, a DVD je tu.

OK pizdim u laganini. Opet dolje otvrama kantu, blejim u nju 10 minuta i nemrem niš nač.

Slažem sve natrag. Upalim ponovo. RADI SVE. Wtf? make up your mind please.... Zatvaram stranicu na kanti, nestaje optika. Otvaram stranicu, nestaje i miš.

Nakon milje kopanja evo čini mi se da radi, ali me u laganini strah pogledat kantu... any ideas? :confused:
Fleks je offline   Reply With Quote