View Single Post
Staro 09.10.2018., 10:03   #2308
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Jasno Drug, ali ne mogu vjerovati da je Ferrari bilo kakvim Updateom izgubio više od 0.6 sek. Ne mogu vjerovati u to. Nikako!! Sporiji su u zavojima, sporiji su na ravnom.. Ne mogu vjerovati!! Kao da su se predali ovu godinu i smanjili motor.
Ni prvi ni zadnji. McLaren je u 2012 krenuo kao top momčad i ubijao na qualyjima i u utrkama (ako manimo greške i kvarove). Sa updateom u Silverstonu, Red Bull i Ferrari su ih lappali. Gdje su oni izgubili tada sekudnu po krugu sa updateom, ne znaju ni oni.

Tako da, vjeruješ to ili ne vjeruješ, manje je bitno. Dogodi se splet okolnosti koji downgradea bolid. Dogodilo se u najgorem trenutku jer je forma u qrcu i konkurent u jebackom uzletu. Recept za katastrofu.
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Gasly(natjecao se ranije JPN formula) je u jednom intervju rekao dosta bitnu/indikativnu stvar, Japnaska kultura je nebo i zemlja naspram nase, da bi Japance razumjeli sto zele prenjeti morate ih upoznati.
TR je slao svoje ljude u Japan prije i tokom sezone, MCL nikada
Radio sam sa japancima i imam svoje mišljenje o tome no ostavimo to za pivu da nejdemo sad u neke dubioze i uvjeravanja

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote