View Single Post
Staro 09.10.2018., 09:21   #2303
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Po planu kojeg si je sam zadao partner i obećao da to može i hoće. Da, McLaren je trebao biti fleksibilniji ali nebi trebalo shiftati težište krivice na McLaren.

Znači, gradiš kuću i uzmeš lika koji to može odraditi brzo jer bi se što prije uselio. Dizajn kuće je tvoj tj kako ti želiš. Nakon izvida terena, nacrta i svega, lik ti obeća za novu godinu da će ti napraviti kuću do 10.mjeseca i da si u 11.mjesecu useljen. Sav sretan, potpisuješ. Ti vidiš u 7.mjesecu da je lik jedva temelje iskopao a opravdanje mu je da si kupio zemlju na jebenom terenu i da zato teško kopa tamo.

A kad bi konačno popizdio i uzeo drugog da dovrši posao (kuću na lokaciji do ove) i ti se useliš u 11.mjesecu, a ovaj prvi napravi kuću kakvu si htio ali si u međuvremenu to prepustio susjedu, 5 godina kasnije, bilo bi ti super kad bi ti susjed pametovao "e da si imao strpljenja, razumjevanja sad bi imao bolju kuću kakvu si htio". Jamačno bi rekao "sused je u pravu, trebao sam bit fleksibilniji. 5 godina sam samo trebo čekat".

Moš me nazvat McLaren apologetom, ali to je činjenično stanje što je i onaj prvi yakuza boss Arai priznao tijekom prve sezone. Da su rekli "treba nam neko vrijeme i ne može to tako kako ste vi u McLarenu dizajnirali" ranije, možda je moglo doći do dogovora. A tu je i politika i ego i ponos i tako dalje. Dakls sve isto kao i sa kućom. Oba primjera su komplicirana i nisu jednostavna. Jasno da ima krivice s obje strane, ali jedna strana je usrala jače.

I zato svako sebi i bok. Tko će plakati za kime, vidjeti ćemo.

@Dejo
Odgovore na što? Dual battery system legalan u Ferrarija. Senzori nisu otkrili ništa čudno jer da jesu, vjerojatno bi to bilo na sva zvona objavljeno.
Max Damage ti je napisao što se dogodilo. Nije im Mercedes kriv što su se pogubili, jebiga.

Sent from Usreo Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.10.2018. u 09:27.
Brko je offline   Reply With Quote