Eto, otišao ipak moj Samsung S8. Nisam se mogao naviknuti na neke stvari, nakon 7 godina probao andriod, daleko je to bolje nego što je nekad bilo, ali i dalje ga šiba iphone po fluidnosti.
Zašto sam ga prodao:
- u npr. 2 od 5 poziva me se nije čulo prvih par sekundi (googlao, bug je, određena serija telefona ga je imala, nisu nikad fixali, navodno je do LTE-a, ali me smetala)
- pošto radim u informatičkoj firmi, dnevno dobivam između 50-100 mailova, notifikacije su kasnile, dosta. Probao sve što sam našao na netu, da se ne gase u pozadini, da ga baterija ne koči itd. ništa nije upalilo.
- isto tako s viberom, po par min nisu dolazile poruke, i onda mi došle sve odjednom.
- staklo!! Bio sam 100% siguran da ću ga sjebati
- baterija me razočarala, 1 dan max. Punio ga navečer oko 22h, ostavio ga do 100%, došao drugi dan doma s posla imao nekih 30%, ako sam produžio do teretane, slušao mjuzu u gymu, izašao van s 2%
- finger reader je bio na užasnom mjestu, svako malo mi je pisalo da bi mi kamera radila bolje da nije tako uprljana (konstantno sam po njoj s prstom vukao zbog tog užasnog pozicioniranja finger readera)
Ono što mi jako fali kod iphone-a:
- fast charging
- display na S8 je savršen
- kamera na S8 odlična
- customizacija samog moba je bila odlična
Ja sam jedan od onih nezahtjevnih usera, imam 15-tak aplikacija koje mi trebaju, nikakve igre, nikakva mjuza, custom romovi, wallpaperi, tonovi itd., ništa od toga me ne zanima. Zato je IP za mene savršen. Skidam kapu svima, Samsung je napravio savršen mobitel za nekoga, ali ja nisam taj.