View Single Post
Staro 07.10.2018., 14:13   #2282
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dejo, nije sve u 50+ bodova koji bi bili nedostatni, ima nešto i u glavi. Tko kaže da Lujo nebi imao izletanja i okretanja, dok bi Vettel bio taj koji bi kruzao kad bi sad pred kraj bili tu negdje.

Lujo ima takav safety net da može komotno spizditi 2 utrke od 4, dok Vettel mora u svakoj ići na nož i na pobjedu. Plus, forma momčadi jer je time Mercedes u uzletu, dok u Ferkanu curi na sve strane.

I dalje mislim da nije Mečka našla sekundu nego manje, možda 0.3. Ali je zato Ferkan izgubio toliko pa je razlika takva kakva je. Danas je Red Bull bio bolji u drugom dijelu utrke od Ferkana... (snimku skraćenu pogledo).

Pitaš kako Mečka tako pa lani si spizdili 320 milijuna funti. To su 3 MILIJARDE kuna jebote i kad se sve zbroji i oduzme, u minusu su bili 3 milijuna funti. I to je porast za 60 milijuna u odnosu na 2016. Toliko je koštao naslov lani. A ove godine vjerojatno su spizdili i više.

I sad ti meni reci, kako i tko će se sa njima osim Ferrarija tući? Uz sve to, imaju jednog od najboljih pilota ikada na stazi. Ovo što je Ferrari izveo ove godine je čudo. Samo što su usrali kroz druge prizme.

Što se Honde tiče, Red Bull će i dalje biti jak koliko je i sada. Jasno je da će biti na postolju, vjerojatna je i pobjeda kao i ove godine. Ali to ne znači da bi i McLaren pobjeđivao sa Hondinim novim motorom i Alonsom za volanom kako se ovdje voli indirektno govoriti. Isti motor kao u McLarenu je ove godine pobjedio 2x, a McLarenu je top spot jedno 5.mjesto.

Jesu li u McLarenu pogrešili, vidjeti ćemo nagodinu. Što se ove sezone tiče - nisu. Financijski da, ali rezultatski - isti kurec više manje. Napredak Honde je očit.

McLarenu nebi pomogao niti jedan customer motor. Neka naprave svoj vlastiti i bok.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote