View Single Post
Staro 07.10.2018., 09:49   #2278
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Sve stoji ali ne razumijem ovaj dio gdje se referira da je plač Mercedesa donio dosadnu sezonu nakon Monze?

Dođe ti na isto ako tebe susjed prijavi muriji jer on radi za pare a ti dilaš drozu. rad je legalan, droza nije.

Koliko sam upućen FIA nije našla ništa čudno niti ilegalno, samo su na drugu bateriju stavili senzor. Što se događalo prije tog senzora, znaju samo u Maranellu. Tako da nebi ja optuživao Mercedes niti njihov plač. Jedan čovjek je kriv i odgovoran za ovu situaciju - Sebastian Vettel. Usro je kaj se usrat dalo u ljeti, a onda se i momčad pogubila u stresnoj i polupaničnoj situaciji. Domino efekt.

Ono što mene žalosti je to što je lani Mečka bila bolja od Ferrarija više manje stalno uz nekoliko utrka gdje je Ferkan dominirao, sezona je završila u Mexicu i ostale su 2 utrke onako revijalne.
Ove godine je Ferkan osjetno smanjio razliku i na nekim stazama bio osjetno bolji i na duži period, sezona će vjerojatno završiti u USA, čak utrku prije nego lani. Ovo je trebalo ići u zadnju utrku a ne ovako. E moj Vettel. To je ono što je nakon Monze izračunato, njegove greške, mogao je biti 50 bodova u plusu, a bio je 30 u minusu. I danas bi bodovna razlika bila mininalna, a i on nebi ulijetao Maxu koji ima kaznu za odraditi...

Sent from Usreo Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.10.2018. u 10:07.
Brko je offline   Reply With Quote