View Single Post
Staro 07.10.2018., 09:12   #2276
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Baš sam htio napisati, Honda ubija na domaćoj stazi. To je motor od kojeg će se na godinu u Maranellu i Brackleyu tresti gaće. Evo, Arivabenne bježi u Juventus pred Hondom dobro, malo šale rano ujutro

Nego Max, svaka čast momku na talentu i borbenosti, ali da svaki drugi napad/obrana mu mora biti kontakt, jebeš to. Podsjeća me na frenda koji ima kuku i veli da nemreš kvalitetno uparkirat bočno ako kukom ne takneš onog iza sebe.

I onda još umjesto da veli "ajd, zajebo sam", lik se svaki puta čudi kako baš njemu kazne i zašto baš on. Koliko je dobar vozač, toliko je i budala.

Izgleda da prvenstvo završava utrku prije nego sam prognozirao (rekao sam Mexico), bude to gotovo već idući GP vikend za 2 tjedna. Ako Hamilton pobjedi, Vettel mora biti drugi da bi razlika bila 74 boda za zadnje 3 utrke (75 bodova), što je moguće samo u matematici Eto, sad i ja mogu reći da je gotovo iako još nije . Ferrari je imao mjesta za vratiti se. Vi ste počeli vikati da je gotovo kad je bila razlika 22 boda, to je Ferrari/Vettel mogao riješiti kroz 2-3 utrke, ali nije.

Što se same utrke tiče, nisam gledao, probudio sam se na 51/53 pa sam pogeldao isječke sad na Sky-u as they go nakon prijenosa. Baš Davidson kaže da nema kazne za Verstappena jer okršaj sa Vettelom je bio na mjestu gdje inače nema pretjecanja i da su obojca jednako krivi, samo što je Vettel izvukao deblji kraj.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.10.2018. u 09:23.
Brko je offline   Reply With Quote