Ma već sam naviknut na ovakvo ponašenje venta. A kada zatopli i ako bude potrebe za nešto procesorski zahtjevnijim, pa krene naglo hladiti sa višim rpm, sada znam da u TPFanu mogu aktivirati da stalno vrti na 2000 rpm.
Ali da su pametnije postaviti temp/rpm krivulju u samom dizajnu, bez woom-woooma nitko im nebi zamjerio

.
Za temperaturu istina pretjerujem jer je za ove 47W Haswelle normalno da rade na preko 90 stupnjeva u full loadu sa turbo boostom. 65-70 je debelo ispod tih temperatura.
Citiraj:
Autor calypso
Cuj, a jesi razmisljao o nabavci nekih slusalica koje imaju dobru izolaciju buke pa da njih nabijes dok radis u tisini? Ne moras nista ni slusat, samo ih stavi na usi... To ja radim kad imam overload u glavi i trebam mir...
Mislim, ako vec radis u tisini i zelis apsolutnu tisinu, a imas i7 i jaci vent u tom T540p, onda ne znam sto ti drugo preporucit... Ili jednostavno pusti CPU da se zagrije do 70 oC i ne zamaraj se sa temperaturama...
Preporuka - Sennheiser HD25-1 MK2, AKG K171 MK2, te ja i zena koristimo i imaju odlicnu izolaciju buke...
|