View Single Post
Staro 04.10.2018., 22:04   #1004
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Šta si podvinuo rep sada?
Pitah te lijepo, pričaš o bf_u kao o vehicle based igri?
Lijepo napiši, ne volim ww1 setup, glupe su puške iz tog vremena i to je to. Dakle, što ne valja? Ne valja vrijeme radnje ekipi koja želi igrat modern time shootere, a ne igra kao igra. Eto, to sam htio reći
Btw - imaš par 'locker style' servera na bf1, mapa se zove fort de vaux, i samo se ta mapa vrti na serveru, pa odigraj, dobri su igrači gore i runde su napete većinom. Taman za inf playera kao ti Ja bar rundu dvije tri odigram svaki ili svaki drugi dan tamo. Drugi extra dobar mod, dostupan samo u bf1 je frontlines. Mod kao mod je super zabavan i zanimljiv, još ako se potrefe obje dobre ekipe, ludnica je, sve se vrti samo oko središnjeg pointa.
Nitko nije podvinuo rep, ali kažu stariji ljudi da pametniji popušta pa da ne smetamo tu ljudima to ću večeras biti ja.
Prije svega sry, kako sam se drznuo jednom 45-šnjaku pametovati o nečemu, kad ima svaki bf po 1500sati. Impresivno, ali ja toliko slobodnog vremena nemam, jer sam mlađi pa me ima svuda, no nebitno.
Nigdje sebe nisam naveo veteranom, ali više volim bit pješak u cijelom tom ćumezu nego uzimat vozilo nekom tko bolje zna. Inf only sam od coda da i to i više mi to paše, ali volim varijacije u bf, i prije igram engija i gađam u guzicu bazukom nego sjedim u tenku. Smatram da tenk nije skill, avion heli je, ali tenk nije, no nebitno.

Što se tiče bf1, tehnički predivan, složen i fluidan, ALI, nije mi sjelo:
gunplay, recoil, ponašanje oružja,
random bullet deviaton,
oružja neka eksperimentalna, koja nisu niakd ni metka ispucala, futurstička praktički,
behemothi, čemu mislim?
HERO PICKUPI; HALOOO, jel to bf?
brzina igre, skaknje i divljanje, nekako mi je kao da lebdi lik stalno
bajonet charge, cijeli sustav melee-a
ulazak u vozila direkt sa spanwa di biraš vozilo, umjesto da te čeka da uđes
loot boxovi, i dropovi
nema server rentala osim kod njih
menu i sučelje za konzole

sviđa mi se tehnički aspekt, zvuk, puno gamemodova od kojih će neki bit još bolji s vremenom

eto, može tako, nije setting već više toga, i to nije to.

Nemam volje uć u tenk više, rađe trčim okolo uzimam flag...nezz to mi je draže, a inf only da, nekad mi to sjeda, i bf3 sam to igrao jer mi je bolje radilo na 32 payaera, a sad ovdje igram 64 jer mogu i bolje je.

suma sumarum, kvalietetna igra puna sadražaja, ali nije ono što sam očekivao i želio.
Neću više o tome i ispričavam se evo na dizanju teme i nepotrebne rasprave.

Jopis, pusić kisić do možebitnog sukoba u bf5