View Single Post
Staro 04.10.2018., 21:19   #1003
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Igrao sam sve bf od početka, samo sam prije bio mali dječak pa sam igrao protiv botova, ali to se ne računa, jer nisam mogao bit online preko 45.2kbps modema, no dobro.
Bc2 sam prvi odigrao online, i to sam imao posuđeni acc od jednog lika, tu sam napucao možda 200 sati, ali nemrem se više sjetit nicka jer nije bio moj nick tamo, i onda kad je bio za 1e kupio i odigrao 20tak sati ako.
Bitni su sati jel tako, to je još od onog cod2 i xfire sati?

Aha, dakle moram imat miljun sati u svemu da bi mogao reći da sam veteran?
no dobro, sjećam se i ja kako si sjedio u tanguski u bf3 dok smo vas gazili pa ste kasnije srali po forumu, a mi sve veliki inf only bazaar/siena/ziba igrači.

Najjači su mi ti tvoji argumenti, a na 30fps sam vas vozao di sam stigao, s time da me jet i heli nisu nikad zanimali, ali da, zato nisam bf igrač jer nisam letio sati na praznim serverima.

No dobro neda mi se, uvijek si mi bio drag dečko, ali vidim da ja tebi nikako ne sjedam pa bacaš te shemice kao znam te od malena i to fore.
Ma nek ti bude, ti si tvoji ste rejpali noob friendly servere, pa došli na onaj friendly pa se iznenadili kako to neki klinci brišu pod sa vama? valjda još uvijek boli, ali ko gubi ima pravo da se ljuti.

ja to ništa nisam nikad shvćao ozbiljno, pa ni ovo, ali vidim da ti uvijek bacaš neke duhove prošlosti da bi se digao na forumu.
Ako ti to tako puno znači, samo daj.

Ja sam za tebe kid, ti si veteran i kad izađe bf5 platim ti da me učiš to sve pa ću i ja reći, vidi me ja veteran kao jopis.
Šta si podvinuo rep sada?
Pitah te lijepo, pričaš o bf_u kao o vehicle based igri?
Da li ti igraš bf kao vehicle based igrač? NE!
Dakle....
Da li se bf može igrati i na drugi način? DA!
Dakle, nepotrebne su ove gluposti o tome. Lijepo napiši, ne volim ww1 setup, glupe su puške iz tog vremena i to je to. A ne rantat tu 3 stranice kontra igre, a igra je prilagođena dobu i vremenu radnje, dobro, malo je nategnuto ubacivanje ovih par novijih lmg-ova i još nekih stvarčica, ali opet je to tu negdje u tajmlajnu. Kako već rekoh, s tehničkog aspekta, igra je najbolji bf do sada. Dakle, što ne valja? Ne valja vrijeme radnje ekipi koja želi igrat modern time shootere, a ne igra kao igra. Eto, to sam htio reći

Nismo se mi iznenadili ničim, vi ste igrali war-ove i imali organizirani timplej, dok smo mi igrali ko krkani po public serverima po cijele noći i htjeli se i mi jednom okušat u nekom kakti war-u. Dobili po lampi od organizirane ekipe aka xtc-ovaca i dobro, nit je to smak svijeta nit je ko dizao frku oko toga

Btw - imaš par 'locker style' servera na bf1, mapa se zove fort de vaux, i samo se ta mapa vrti na serveru, pa odigraj, dobri su igrači gore i runde su napete većinom. Taman za inf playera kao ti Ja bar rundu dvije tri odigram svaki ili svaki drugi dan tamo. Drugi extra dobar mod, dostupan samo u bf1 je frontlines. Mod kao mod je super zabavan i zanimljiv, još ako se potrefe obje dobre ekipe, ludnica je, sve se vrti samo oko središnjeg pointa.