Citiraj:
Autor ssarik
BF1 je MENI najbolji BF do sad.
BC2 sam igrao samo SP koji mi je još u pamćenju, MP nisam rokao zbog lošeg neta koji sam tad imao, za BF3 i 4 sam imao preloš komp, a dok sam uzeo novi više mi se nisu igrali.
BF1 je bio prvi BF za koji sam bio "spreman", i kao takav mi je najbolji, kao što će nekome biti petica, iako puno manjem broju ljudi nego li je to bio slučaj u 2, 3 i 4.
Jednostavno sam preskočio tu generaciju starijih Battlefielda koje vjerojatno nikad ne ću igrati, a mislim da neću igrati nijedan BF ni nakon jedinice dok se malo ne konsolidiraju i prestanu s glupostima kojih će BFV biti prepun.
Do onda su CQ i Operations u BF1 alfa i omega multiplayera za mene.
|
Frontlines je još bolji od operationsa

. Još kad ga imaš s kim igrat pa budu napete runde tamo vamo od srednjeg pointa, hebenica
Fila, ti veteran? Počeo igrat od bf3, i zoveš se bf veteranom? Lolčina. Baar od bf2 pa ajde de, al odigrao si 20h bc2 i krenuo igrat od bf3. Veterančina

Ako ijedan bf ima codovski štimung to je bf3, pa se opet ta vražja ziba igra dan danas, a u jeku bf3ke je bila najigranija mapa poslije damavanda i par cq large mapa. Toliko o tome za kog je bf.
A ti kao veteran bf-a, imaš koliko sati igre kao VOZAČ jeta, tenka, helića, aviona, pošto pričamo o bf-u kao vehicle based igri? Znam što si igrao, kako i s kim, tak da please, ne klapi o štimungu i pucanju po granama