Citiraj:
Autor tskarda
Imagine, daj link na svoj YT kanal
|
Odakle ti da imam youtube kanal.
Kad spomeneš YT čovjek instiktivno pomisli da je to za one koji "znaju što rade pa imaju što pokazat" ali u biti
to je za ljude koji zrace samopouzdanjem i koji su spremni za svjetsku slavu.
Citiraj:
Autor fanATIk
Ne kužim, šta ruka ima veze? Jesi ti ikad uopće pilio sa poteznom pilom? Bogte, da toliko bježe koliko ti pričaš tko bi to uopće kupovao. Ako je nož tup i siliš ju, može pobjeć, no ako je oštar nož, ulazi ko u maslac, nema piganja.
|
Naravno da nisam pilio kad osjetim kako mi to leži u ruci.
Van toga....gledam dosta youtuba
Citiraj:
Autor quazar912
vratio sam. prekjučer oko pol 9 navečer kad ima malo ljudi...curica na blagajni nije niš pitala osim dal je ispravna. bude završila u šatoraškoj prodaji.
u biti mogo sam i preradit tako da stavim svoju ploču pa prorežem kanale za vodilice (kao one za ladice i napravim pomični tray) al neda mise...a i nemam "ruter" (ovaj od t-koma nije podoban zato  )...
gledam dalje....bosch pts 10 djeluje puno ozbiljnije i preciznije
|
Što ima veze ruter. Snađeš se s onim što imaš.
Ta ploča se mogla riješit da uhvatiš komad drveta i s dvije stege pričvrstiš na postoječi ploču. Praktički napraviš sebi vodilicu i onda s samim cirkularom napraviš žljebove na novoj ploči.
Obzirom da žljeb za sled mora bit deblji od same pile a ponovno namještanje vodilice nebi rezultiralo istom širinom žljeba naprijed i nazad , mogao se ubacit komad aluminske letvice iz bauhausa između te ploče koju provlačiš kroz cirkular te vodilice. A isto to se moglo i na ljevu/desnu stranu te ploče ukoliko je ista iz nekog drvnog centra pa si siguran da je uškvaru.
Šta se tiče pts10 , nije bez mana ali je sigurno daleko ispred parksajda.
Mene kopka da svoju zamjenim s nečim boljim pa ako je u međuvremenu ne kupiš vjerovatno se čujemo kad zakačim oglas?

Bez obzira na to , ako budeš put STa slobodno se javi ako želiš vidit kako je s tim radit.