Obožavam ovaj argument "što će ti više od 75 KS, gdje ćeš pobogu iskoristiti 300KS, još i na našim cestama?"...
Kada se situacija promatra jednodimenzionalno vrlo je lako previdjeti detalje zašto i u čemu je točno prednost "više od 75KS".
Vozio sam 100KS Mazdu 3 benzinca (atmosferac) i prešao na 150KS diesela (dvije turbine), pa eto imam nekog iskustva i to relativno friškog za usporediti.
- Današnji auti sa 100KS nisu isti kao prije 10-15 god. Teži su, motori su štedljiviji i općenito na autu se nalazi više elektronike što znači da taj motor više nije dovoljan (ne daje iste performanse kao u lakšim autima s početka stoljeća).
- Više KS ne znači nužno utrkivanje. Više KS znači vožnja istom brzinom na manjim okretajima = manje buke u kabini i veći komfor.
- Više KS znači bolje međuubrzanje kod preticanja, nema potrebe za spuštanjem 2 brzine dolje i dizanje u visoke okretaje (vidi točku iznad).
- Više KS znači puno ugodnija vožnja (zadržavanje performansi) kada su u vozilu 4 osobe + prtljaga.
- Više KS < više Nm. Moment prvo, snaga drugo.
Jedina situacija gdje bih pristao na 75KS je isključivo gradska vožnja i ako mi financije ne dopuštaju više. U pravilu kod odabira auta sad prvo gledam motor, onda opremu.