Citiraj:
Autor Nybelung
Ispada da Clio Grandtour 75ks pun vozi kao RS6, a prazan valjda kida asfalt.  Koji je onda vrag ovom kojeg ja imam pa se muči s kamionima na obilaznici? Za preteć Turbo Zetu mu treba ne pravac, nego aerodromska pista. 
|

Eee, a znaš zašto, jer je to TURBO Zeta
@gabre - odustajem, ne da mi se više, ja sam svoje argumentirao, i TOČNE dimenzije ti čak naveo. To što ti očito uspoređuješ ako se ne varam neki tamo AMERIČKI suv (dakle kudikamo većih gabarita od europskih vozilica o kojima mi ovdje pričamo cijelo vrijeme), dostupan samo na sj.američkom kontinentu sa audijem a6 starom 15ak godina, to je samo potvrda onog mog s početka priče - hoću OBJEKTIVNE prednosti suv vozila ISTOG proizvođača nad karavanom PODJEDNAKIH VANJSKIH dimenzija ISTOG proizvođača. NEMA prednosti za takvo suv vozilo. Točka. Eod s moje strane, jer sam postao ko papiga. Spec chartovi za a6 karavan 2018. i q7 2018. su dostupni onlajn pa lako možete provjerit quote s dimenzijama kog zanima i ko eventualno ne vjeruje da je razlika u korist suv-a 'čak' 3cm u kabini. Značajna razlika