Citiraj:
Autor dean225
Ahaa... Pojma nemam. Negdje sam pročitao da imaju 2 baterije i da su ih podijelili zbog boljeg hlađenja i veličine tog sklopa. Pojma nemam.
Ali ako imaju 1 bateriju, ne vidim razlog zašto samo Ferrari ima 2 senzora za mjerenje snage. To onda nije pošteno.
Isto tako sam uvjeren da je FIA uhvatila Ferrari u varanju i da je to to za ovu godinu od Ferrarija.
Naravno da je Ferrari do Italije bio najjači ako su varali. 
|
Ne, ispričavam se na davanju netočnih informacija. Ipak sam u krivu bio

ja sam se referirao na štivo koje je bilo prije ovog objašnjenja dolje u linku. Ipak imaju 2 fizičke baterije. Sad me zanima koji sam kurac onda ja čitao

???
Evo malo točnije:
LINK
Citiraj:
Mercedes reported Ferrari to the FIA earlier this year over their 'double battery' design and were angered when the governing body revealed the complaint was made by James Allison, who swapped silver for red two years ago.
|
Pa naravno, tko bi znao za dvostruku bateriju nego čovjek koji ju je tamo postavio još 2014 godine
Kakva politika, pa ovo je jače nego našeg domaćeg kazališta
Nebi ja ovo nazivao varanjem nego snalaženjem. Mečka je imala onaj aktivni ovjes koji je kao zabranjen ali nisu mogli ga izregulirati kad su ga napravili tako da se sam podešava u odnosu na masu goriva koje nosi, pa je sad kao semi-active što se vidi kako Mečka sada henlda gume, a na početku sezone su bile krokodilske suze Tote Wolfa da su gume u kurcu i da ne valjaju

Pravila nisu striktna nego podložna subjektivnom tumačenju. Enginnering at its best. Varanje je uvijek onome tko gubi, jebiga