Istina je da je Ferrari osjetno slabiji bio u Rusiji. Singapur nebi komentirao kad je to staza koja pogoduje samo onom tko je na broju 1.
Ferrari je bio zvijer u Spa i Monzi. Mečka je imala veliki aero update u Monzi koji je neke stvari fixao. Ako izuzmemo Singapur, kao što sam i najavio nakon Singapura, za očekivati je bilo da će Ferrari "bounce-back" jer je to power circuit koji bi trebao pogodovati njima po viđenom u Spa i Monzi.
Još k tome, Ferrari je donio veći aero update u Sochi. I smrdi mi da je u Ferrariju stvar. Ne mogu vjerovati da je Mečka preko noći našla pola sekunde već i je izgledno da je Ferrari izgubio to jer nekako olako je Hamilton prvo ulovio Vettela na startno ciljnoj, a onda vrlo brzo ga i prestigao.
Tekst svakako ima smisla. Nekakav "downtuning" se dogodio. Vidjeti ćemo zašto. Možda je zbog uštede motora, možda zbog FIA senzora na bateriji, možda je zbog nećeg trećeg.
Ako se vratimo na Singapur, overtake Vettela nad Maxom. Vettela kao da je kojot iz looney toonsa ispucao iz pračke kakvo je ubrzanje imao. U Monzi i Kimi i Vettel iz zavoja su krenuli ko rakete. Kimi dok su mu gume držale, svaki puta je Hamu pobjegao upravo na izlasku iz zavoja. U Sočiju je ta "pračka" nestala. Možda baš zbog baterije... živo me zanima. Suzuka je već ovaj vikend. Iskreno se nadam Vettelovoj pobjedi i malom kiksu Mečke
@Dejo
Ferrari nema 2 fizičke baterije. Ima 1 ali softver koji "glumi" da ima 2 baterije. Bilo je neko štivo o tome ali ga ne mogu naći. Ako nađem, linkam ti ga. Po pravilima ne smiju biti 2 baterije koliko znam.
Iz tog razloga je i skrivan volan sa onim "hlađenjima" elektronike u kameri, prvo sa vrećicom iz Keruma, a onda kasnije i Hi-tech coolerom kakvog se nebi postidili i overclockeri
BTW, za nevjerne tome koji kažu kako Ferrari nikad nije bio BOLJI od Mercedesa ove sezone
Sent from Usreo Mobara