Citiraj:
Autor fanATIk
A ok, no velim, ja klimavost nisam skužio na poteznim pilama. Gdje je laser pokazao, tu je pilila, i ravno i pod kutem, rez ispao savršen.
|
Imaš extra laganu ruku?
Meni bude dovoljno da ja svoju malo poštenije naslonim na ručku i eto deflekcije lista. Pogotovo ako je ručka horizontalnog tipa sastrane lista pile što mi je prirodnije za koristit.
Citiraj:
Autor Amdejac
|
Da , vidio da ne kompliciraš / da si čovjek od akcije.
Ja sam čista suprotnost. "Jednostavno" nije za mene i stvari mi nikad ne ispadnu onako kako bi htio...
Nego... s čim si zaljevao glave vijaka i s čim je to lakirano?
Nije te strah da če se sve rascvjetat do sljedečeg ljeta?
Citiraj:
Autor quazar912
ja govorim za stolne/podne cirk...ne potezne gdje ti imaš dvije sjajne krom cijevi koje su vodilica i koje nemaju lufta...
eto - poprečna vodilica koja klizi kroz prorez na samoj osnovnoj ploči površine se klima oko 2-3 mm pa na pol metra reza imaš 5mm odstupanja...
za građevinu nebitno, ali za kučne stvari preveliko fulanje.
ja govorim o ovoj iz lidla, ne znam kakve su one više klase, čitaj više cijene, pa se još važem dal da ju vratim - ionako će ju neko kupit na šatoraškoj prodaji u ZG 
|
Vrati. pojest če ti živce ...
Inače, Bosch PTS10 ti ima vodilicu/graničnik s hvatanjem na obe strane.
Treba malo vremena da uhvatiš shemu da je zakačiš savršeno paralelno na list ali kad je zakačiš to se nigdje ne mrda niti se klima.
A ako želiš još bolje ....može se namontirat
Incra vodilica .
btw, umjesto da kupuješ ......
možeš dignit Youtube ili Instagram kanal jer se tu vrte pare. Sponzori i reklame na sve strane.

Tko zna...ako radiš nešto što bi ljudima bilo zanimljivo možda ti se javi Bosch ili netko drugi jer žele da budeš njihov
tool influencer.