Citiraj:
Autor veve
Nije teško ako uzmeš ovog koji već ima zalijepljen ekran na kućište. Onda samo prebaciš komponente koje nedostaju sa starog u novi.
Naručiš alat za otvaranje mobitela uz to (par dolara) i ljepljivu traku ako ti zatreba.
Obavezno isprobaj ekran prije kompletnog sastavljanja da se možeš žaliti.
Računaj na shitty kvalitetu, meni je recimo na mojem asus otišao takav ekran nakon kojih mjesec dana...
|
Koristan savjet ovo za zalijepljen ekran. Thx. Jedino sam se i plašio shitty kvalitete, ali jbg. 120 kuna...
Citiraj:
Autor veve
Ili ako ti se neda zezati, odnesi nekamo u servis, mislim da bi te okvirno koštalo kojih 300-400kn s poslom.
|
Već sam se raspitao. Lik isto naručuje "original s neta", pa sam zaključio da dobijem isti taj "shitty ekran" s AliExpressa, ali za 55-60 eura.
Citiraj:
Autor Nik
Citam topic i vidim da nisam jedini koji ima problema sa svojim Xiaomiem starim 2g+.
Redmi 3 pro star 2g i 4mj odjedanput poludio, iz cistog mira mi ugasi sekundarni SIM ili ostanem bez mreze, ili imam kriminalno slab signal, i to usred ZGa.
Kad "proradi" taj SIM onda mi data promet prebaci na primarni i po tome skuzim da mi je ukljucio i iskljucio drugi SIM, ili sto mi je najgore, nedostupan sam i ne moze me se nazvati.
Baterija takodjer kad joj dodje, isprazni se duplo brze nego sto je to uobicajeno - sto ce reci da ne zdura dan uobicajenog koristenja. OK, baterija je odradila svoje, narucio sam si novu, skoro 2.5g je stara pa to jos mogu razumijeti...ali ovo sa SIMom i signalom, ne.
|
Meni u točno 2,5 godine nikad ništa. Da mi nije pizdecnuo na pod nekidan (fotke radnije u threadu) i puknuo ekran (više estetske prirode problem), mogao bi još tolko, najmanje, čini mi se. Baterijeu uvijek držim od 20-80 posto. Čini mi se da joj to odgovara, pa mi traje oko 50 sati u tom dijapazonu uz povremeno dopunjavanje dok sam u autu (GPS). Za drugi SIMne bih znao, jer imam memorijsku.
Zapravo, gledam koja bi mu bila dostojna zamjena u toj klasi u slučaju da ga 'ukebam' dokraja u pokušaju zamjene ekrana.
Citiraj:
Autor Xiaomi
Honorbuy uzmi dode ti za 2 radna dana, imas EU garanciju. Dok sa alia cekas duze i mobitel u kinu saljes ak ne valja.
Nemoj se zamarat drugim opcijama.
|
Carina i to na Honorbuy? Nema?