Tema: No Man's Sky
View Single Post
Staro 29.09.2018., 22:12   #101
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Probao bio i ja. Performanse jos imaju iste bugove kao na startu. Ako je full screen, trokaje i dropa frameove, ako je borderless fullscreen ide puno gladje. Isto sranje kao i prije par godina.
Igra zdere ram ko retardirana, samo leaka, i vram i ram. Sa 2gb vrama dodje do 5.5 na med opcijama sa vremenom, onda se srusi i adio.
Igra je osim par feature ama bas isto smece kao i prije. Startam new game i stavi me na tako toxican planet da nisam stigao ni tutorial prec, jednostavno krepam dok mi govori sta da radim. I tako sa tim debilanama sa random planetima.

Tvoja baza je divna, tj, divno sranje, iskopao sam zemlju okolo, poplocao sve za stavit zgrade i to, poletim u stanicu, vratim se, zemlja prekrila sve sta sam radio, jednostavno mi je sve opalilo undo, zgrade pod zemljom.

Jos radi sistem da u tvojoj bazi lik hoce neki mats il biljku koje nema par sistema okolo, pa se jebi trazeci to. Balans cjena je IMBECILAN. Kad nadjes neki blueprint, za 100k kupis matse, napravis item, prodas za 400-500k. Cim si to nasao a mozes u roku sat-2 naci, za 20 min u stanici samo kupujes i stancas iteme i imas 500m+ il koliko ti se da stockpileat.

Bugovi sa freighterima su standardni, ponudi ti lik freighter, ako prihvatis gubis svoj stari freighter i upgradeove i cargo. Ako kazes liku da priceka da prebacis opremu, vise ti lik ne nudi freighter.

Propadanje kroz teren, clipanje i problemi, fps dropovi na svim detaljima je isto. Ako mi comp moze vuc Witchera 3 na malne max, ovo govno zakuca grafu na 100% gledao ja nebo, pod il planet u daljinu. Svaku opciju sta promjenis hoce restart cijele igre, a to vodi do prokletog ucitavanja od par min, a igra na SSDu bila.
I kad vidim kako trokaje loading dok letis kroz one zvjezde, ista stvar kao prije 2 godine. Napredak za 5.

Uglavnom, ima par QoL fixeva, MP koji je zakurac i tona bugova i neoptimiziranosti. Komotno preskocit.

BladeRy je offline   Reply With Quote