View Single Post
Staro 29.09.2018., 10:08   #1773
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Brko jesi ti isto imao U2412M?

I ja planiram uzet veći monitor, fali mi prostora, pa gledam opet nekog 27"+ DELL-a. Jel ovog kojeg imaš sad išta bolji ili je više manje isti kao U2412M po kvaliteti?

Ne hvata me hype oko 75/144Hz monitora, niti ću kupovat nešto iznad gtx 1060 ranga, preskup je to sport postao.

BTW: I ja sam baš prekjučer opet prešao Doom na godišnjem. Doom Eternal trailer me isto jako nabrijao i ne mogu dočekat igru...
U2412M je bio u razmatranju nakon Viewsonic faila. To je od frenda monitor kojeg mi je nudio i kojeg sam skoro uzeo kad sam bio demotiviran i demoraliziran te uvređen i ozlojeđen dan kasnije sam opet rekao "go hard or go home" i tako kenjavajući drugom frendu muke po monitoru, koji je rekao "pa imam ja U2715H, dođi isprobaj", odluka je pala na veći.

Po kvaliteti izrade ovo što sam vidio oba su napravljena jako jako dobro. U2715H ima po meni moderniji dizajn i bolje mi izgleda jer nema deblje bezele oko displaya kao U2412M.

Uzmi u obzir i to da U2412M ima DVI/Dsub a U2715H nema (samo HDMI i DP). I ako se dobro sjećam, za gaming je nešto bolji U2715H iako ni jedan ni drugi nisu gamerski monitori

P.S zadnja informacija oko Doom Eternal je da izlazi u 12 mjesecu... ali 2019 godine a ne ove

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote