Citiraj:
Autor Matija Š.
Bravo! Se može znati gdi i za kolko?
|
Može, kupio sam Aerona Remastered na njemačkoj trgovini koju su svi dosad preporučivali:
https://www.designcabinet.biz/en/
Cijenu vidiš na stranicama, ja sam dobio i mali popust i nisam trebao platiti poštarinu. Cijena je skoro duplo povoljnija nego u Hrvatskoj.
Citiraj:
Autor fler
Čestitamo
Javi dojmove kad stigne.
|
Došao je novi Aeron Remastered prije 2 sata. Namještanje je trajalo 20-30 minuta, dok sam sve skužio i podesio prema svom tijelu. Osjećaj je definitivno premium, kad stolicu namjestiš osjećaš kako prati tok kralježnice, jako je udobno sjediti na njoj.
Mreža na stolici je na opip jako čvrsta, s malom dozom elastičnosti koja je taman kako treba kad je pritisne težina tijela. Cijeli donji dio stolice je teški metal, što se osjeća i prema težini od 22-23 kg. Definitivno izgleda kao da bi mogla trajati godinama.
Sve je kvalitetno na opip, čak je i plastika nekako kvalitetna (uglavnom pojedini botuni i PostureFit SL), nema nikakvog škripanja, kako god da mičete stolicu, u svim smjerovima, sve je tiho i ide kao podmazano. Nema što se ne može namještati, pritisak PostureFit-a SL na kralježnicu, nagib, osjetljivost nagiba, pomak prema naprijed, ručice naprijed nazad, lijevo desno, visina naravno, visina za stopala....
Ovaj PostureFit SL bi možda mogao biti napravljen od kvalitetnijeg materijala, bar se meni na prvu čini, ali vidjet ćemo, ima 12 godina garancije pa ako ode mijenjam ga. Materijal je kao neka kombinacija spužve s unutarnje strane i plastike s vanjske strane.
Ono što meni definitivno jedino nedostaje je naslon za glavu, kojeg sam naručio prije 4-5 dana, imate na izbor H3, H4 ili Atlas Headrest. To sam naručio s Amazona jer prodavač to ne drži, jer nije od originalnog proizvođača. Herman Miller ima neku svoju teoriju da je naslon za glavu nepotreban, a bilo koja tvrtka koja pregledava uvjete rada traži naslon za glavu za ljude koji rade za računalima.
Čak možda ne bih trebao headrest samo za rad ili gaming, ali kad gledaš youtube, prezentaciju ili konferenciju želiš utoniti u naslon za glavu.