View Single Post
Staro 26.09.2018., 22:28   #2753
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Jesam li spomenuo da nije u pravu? Rekao sam da neprestano tupi jedno te isto, i nikome ovdje to ne koristi.

Kamera je takva još od iPhonea 6. Kakve koristi mi imamo od toga što ti tu neprestano govoriš kako ti iPhone ne paše? Da ga imaš, ajde još nekako, ali ovako gledaš iz daljine i kenjkaš i spammaš tu nama.

Ja imam dosta za prigovarati i za Samsung i Pixel i iPhone i sve - no, jel me vidiš da neprestano drvim drugima u tim temama što mi ne paše i kako je sve što ljudi kupuju sranje ili su magarci? I kako je na iPhoneu sve bolje, a ostali kopiraju njih? *insert random glupost here*

Ne dižem se na noge jer ti to napišeš, dižem se na noge jer post za postom pišeš jedno te isto. Da tebi netko svaki dan govori kako mu je taj tvoj Samsung sranje, ne bi ti išlo na živce ono što ti govori (ako reagiraš normalno, jer je tebi super, pa nije bitno što drugi misle), nego što ti svako malo sere, a ni on, ni ti nemate ništa iz toga. Nemoj pisat nama, evo, kad god te muči kako te iPhone živcira, a tako bi ga jako htio imati, piši na tcook@apple.com.

a gle, ja bih mogao onda tako napisati za tebe, jer ti pak apsolutno nista ne pises konkretno, vec zivis na kvotanju drugih i trolanju u svastari.

od 10 postova nakon mojeg koji veze nemaju ni s iphonom ni sa mnom ni s nicim, vec su obicni SPAM, ti nadjes mene koji nesto konkretno pise o temi topica.

a makao sam se i sa pixela i samsunga. sad sam na HTC-u iphone 7 jos imam u kuci, imam i 5C no njega ne brojim, to je za djecu tel.

da ne ispadne da samo kritiziram apple, smatram da su napravili odlican posao sa novim satom4. Bas su ga upicanili pravo ovu reviziju. :thumbsup:

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
@gabre iti kupi xaomi ..

pa da bacis onda neku recenziju .. da vidimo jel to tako dobro kako drugi pišu, ili nas žele nahebat jer su se i oni

ne prodaju ih ovdje, vec bi jedan bio uz mene na probu.

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 26.09.2018. u 22:37.
Gabre je offline   Reply With Quote