Tema: Pozdrav
View Single Post
Staro 13.02.2003., 15:49   #24
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
do sad se nisam htio mjesati ali ako ljudima smeta ta slika trebali su lijepo javiti catkilleru a ne preko admina to rjesavati...

ako se dobro sjecam prije mjesec dana je bilo svakavih vrijedanja koja su smetala nekima (i meni) pa smo tu osobu maknuli (dvije ali dobro)..

jedina jako losa stvar je sto oni koji su se bunili se ovdje ne javljaju nego goran mora braniti njihove interese...sto je maximalno neposteno od njih...

sto se mene tice moze svatko imati koji god avatar hoce posto meni nisu ukljuceni i ne smetaju....

mozda bi catkiller trebao pokazati malo dobre volje i promjeniti avatar...a ako ne zeli onda otvorite anketu i u tri dana ko bude imao vise glasova pobjeduje...mislim za i protiv tog avatara..ako vecina bude protiv neka ga onda catkiller makne...ako vecini ne smeta onda dobro...

naravno ako decki iz teama samtraju da to ne zele i dalje morate shvatiti njihove zelje..kao sto bi sbp rekao "JA SAM BOG" (i svi prasnuse u smijeh)...

ma morao sam malo prebaciit na salu jel ovo je pocelo biti ko u saborskoj gostioni....
msvrtan je offline   Reply With Quote