Da, kao pravi bandwagoneri poput vas 6 na svijetu, koji ste 2010 odlučili navijati za Vettela i Red Bull, ja bum si izabral Mercedes ili Ferrari, ovisno tko krene klat u idućoj sezoni
Čuj gle, 25 godina navijam za McLaren. Bila je tu i 1994, 1995. I 1996... nisu bile niš bolje od 2013-2018... pa je došla 1998 i 1999 pa 2008... malo ali je bilo. Biti će opet. Za 10 godina, za 10 godina. I uvijek sam tu. U porazu i pobjedi (koje nema od 2012

).
A di si ti? Svaku utrku si bio tu i magično ispario 2014... da nije zbog rezultata

?
Fabrika pićenca će nestati (barem se Čmarko preti ako Honda ne proradi) iz F1 kako su i došli i sjećati će ih se samo zagriženi fanovi F1 za kojih 20 godina. McLaren je jedan od svetog trojstva. U njima je i Williams koji je isto u klincu
Ja sam dodao par smajlića ali mislim ozbiljno u nekim dijelovima

hvala na prijedlogu ali ne hvala. McLaren ako propadne i nestane, prije budem navijao za Ferrari ili Mečku nego za Red Bull. Pogotovo kad se isti riješe Hamiltona i Vettela

ali da sad McLaren kaže zbogom, momentalno bi izabrao Renault, čak bi i Williams došao u obzir kao još jedna "neozbiljna" momčad. No, ne bude McLaren samo tako rekao doviđenja. Za ovu sezonj se znalo da će biti bolja od prethodne ali ništa drastično. 2019 bude bolja jer bude i McLaren nešto imao za reći Renaultu oko motora.
Ponavljam - ja NE MORAM navijati za one koji pobjeđuju kako bi imao argument u društvu ili na internetu "ali moj xy je najbolji a vaši su q". Ne moram i nikad nisam, pa je onda slađe jednom u 10 godina slaviti ko budala i ostalih 9 bit u BMK modu nego ko ovi jadni Ferraristi koji su grčeve u želudcu imali 2008, 2010, 2012, 2017 i ove godine :/
Sent from Usreo Mobara