View Single Post
Staro 25.09.2018., 20:07   #1726
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jel se itko ikad žali kad se zajebe u kupovini? Rijetko tko prizna zajeb i uglavnom kaže "meni je dobro" a onda vrši kuknjavu ili prodaju dalje od ovog foruma negdje drugdje pod nekim drugim imenom

Doduše tom tvom frendu je možda i dobro

@zvonac
Takve stvari ne kupuj na neviđeno. Probaj se nekako negdje uvjeriti u to..

Sent from Usreo Mobara
Ma nalazim gsync 144Hz al s TN matricom, nalazim i sa IPS matricom, al dok čitam kaj ljudi sve dobiju uz IPS, a pljuneš dost love, jeza me lovi..

Jedini monitor sa gsyncom a da je prihvatljivije cijene je Dell 27" 2k, 144Hz al taj ima (začudo, dobar monitor, bar su ga tako pohvalili unatoč omraženom TNu) TN matricu, a drugi je Asus 27" 2k, 144Hz al taj je freesync
Nisam mislio da ću to reć a nit ni pomislit, čak i razmatram taj Dell sa TNom matricom..
Čak sam našao na netu (mislim da je bila usporedba Dell IPS vs Dell TN s podrškom za gsync) usporedba IPS vs TN, potonji se jako dobro drži kod gledanja pod kutevima osim odozdo, tu definitivno pada na testu.

A što se tiče freesynca, nisam naletio na neka negativna iskustva a da se radi o nevidija grafama, naravno, vele da je ipak gsync bolji, ali da je i freesync isto ok..
zvonac je offline   Reply With Quote