View Single Post
Staro 24.09.2018., 12:47   #74
Brad
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor Full Throttle Pregled postova
@Brad
meni nikak nejde nabac na glavu. uvijek očisti obrambeni ili ide preko gola. imaš kakav in depth tips n tricks? btw. igraš protiv jačeg protivnika ili?
Igram protiv frenda koji je 6ta divizija na PESu 18. A ja sam zadnji put igrao ozbiljno nogomet na PESu 2005 i 2006.

Od 4 gola u utakmici, on mi je iz kontre i nabačaj na glavu, dao 3.

Drugog frenda, od kojeg redovito pušim 3 razlike. U demu na 2 tekme po 5 min (jedna tekma - poluvrijeme). Redovito sam ga razvalio sa 3:0 x 2. Niti jednu nije spušio sa manje od 6:0 u 2 tekme po 5 min.

Ne znam, vježbaj. Treba jednostavno procjeniti situaciju kad ide na glavu, a kad ide 2x krug pa ona niska podmukla.

Moj frend kad ima kontru, i kad se njegov igrač zaleti i zašprinta, onda ide na glavu i njegov jedini skoči i doslovno loptu zakuca u gol.

Imam taktiku sa 3 CBa i 1 DMFom. Dakle 4 obrambena .... i naravno da njegov svaki put dođe do lopte.

Kad vidiš da se igrač zaletava i trči jako - na glavu.

Kad vidiš da je sam u 16, onda daj na noge, s 2x krug. Vježbaj malo, znat ćeš procjeniti.

EDIT:

Mislio sam reći, ako imaš kontru, i ako je jedan pokriven. Dodaj drugome 2x krug ako je prazan.

To je bila poanta.

Treba vježbati.

Mojem frendu to super super prolazi. Meni nešto slabije.

Ali on je neki dan pušio tekmu 3:0 , naravno da je 3 gola dao na tu foru jer je u kontri nabacio na glavu.

I dobio je 4:3 na kraju, pogađaš - glupi gol u 89.toj.

A ja isto tako, od tih 6 golova u 10 minuta, 4 sam dao sa udarcima pod malo u koso s 18. Boga mi, svaki ide u okvir.

I 2 sam dao iz auta u 3 poteza.

Postoji lista broken stvari koja prolazi jednostavno.

EDIT:

I to ne koristiti u situacijama kao korner, u takvim situacijama rijetko kad to prođe.

Baš kad je kontra i polu-kontra.

A ne kad je 20 ljudi na igraču kao na korneru. Baš kad je kontra i polu-kontra.

EDIT:

Sad sam opet pročitao post. Sry.

Moje rješenje za bilo kakve udarce - sve na točno pola skale, ili malo manje.

Od pucanja, do slobodnjaka, do kruga, do glave ...

Više manje sve osim trokuta i iksa.

Sve ostalo na pola skale prolazi 95% vremena.

Zadnje izmijenjeno od: Brad. 24.09.2018. u 15:15.
Brad je offline   Reply With Quote