View Single Post
Staro 24.09.2018., 04:57   #71
Brad
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
....
Moji glupi golovi.

1. Aut na 25 metara.

Dodaš apsolutno najbližem prvom igraču, krug na pola skale i centaršut u 16terac. I kocka tj šut dok je još lopta u zraku. Od 6 pokušaja, dao 3 komada. Gol u 3 poteza doslovno.

2. Faul na 30-35 metara.

Krug u 16terac opet i šut iz prve. Inače sam koma kod izvođenja takvih stvari, ali ovo isto prolazi jako često. Nemam ideje što raditi kod ovoga, ali ovo prolazi.

3. Šutevi sa 16-18, malo u koso.

Svaki ulazi u okvir. U jednoj utakmici od 5 golova, 3 dao na ovu foru.

4. Krug ili dupli krug kod kontre u 16terac.

Koliko god obrana imala igrača. Ako idete po boku i imate kontru. Među njegovih 15 igrača, vaš jedan jedini uvijek dođe do lopte. Ovo je super super bugirano i prolazi ko blesavo.

5. 45ta i 90ta.

Od 40 golova u 7-8 utamica, 35 ih je palo u te 2 minute tekme.
Gdje god na terenu lopta bila u 45toj i 90toj, gol mora pasti u te 2 minute. Zakon igre. Čak i da je gol nemoguć, ako je 45ta ili 90ta, pada bez frke. Tko ima loptu u te 2 minute, gol daje sigurno.

6. Dupli pasevi.

Izbace obranu ama baš svaki put. Ali baš svaki.

Ima još stvari, ali lijen sam se sjetiti u pola 5 ujutro. Testirat ću opet igru kod frenda na ps4, možda što još nađem.

EDIT:

Da vam pomognem, prepakirana 18tica. Samo gameplayevski malo malo fluidnija. Slična fizika igrača, samo imam osjećaj da na 19tici trče ko mutavi, a da su na 18 malo usporeni.

Malo brži i prepakirani nogomet u odnosu na 18ticu.

Ali jako jako slične igre. Rekao bi da je 19tica cca 5% brža igra.

Malo je to fluidnije, brže, lakše za proć 1 na 1 ....

EDIT2:

http://www.squawka.com/en/wp-content...t-18.23.23.png

I da, ovo na Liverpoolu ubija. xD

3 CBa, 4 CMFa, 2 SS i 1 CF.

Ali nemojte mjenjati kompletnu formaciju. Ručno promjenite poziciju svakog igrača.

Ja s ovom formacijom i s Liverpoolom razvalim bilo kog.

Čekam da bi drugi puta probao tu 343 sa Juventusom, Juve mi isto izgleda kao super team za tu taktiku.

Ali ova 343 s Liverpoolom ubija u pojam bilo kog.

Zadnje izmijenjeno od: Brad. 24.09.2018. u 05:33.
Brad je offline   Reply With Quote