Citiraj:
Originally posted by Zvijerko
Pa igram ja dosta starijih igara, novijih, kakve god hoćeš (osim onim za DOS ) i ni s čime nemam problema, ali nikakvih. Niti sam imao iti s jednim driverima. Da se razumijemo, ne govorim ovo zato što preferiram NVidiju već zato što nisam imao problema i glupo je da je u ovom topicu napisano samo negativno mišljenje o driverima. Radio sam i s mnogim ATI karticama i nisam bio zadovoljan s driverima (donekle i zbog toga što sam navikao na NVidijine).
Zaključak: Ja sa svojim karticama (TNT,TNT2,gf2MX,GF3 Ti200,GF 6600) nikad nisam imao nekih problema s driverima (osim s nekim beta koje vrlo lako uninstaliram i vratim stare) i stvarno instaliram svake novije drivere. Jasno, ne mislim da nije moguće da vi imate problema, čak naprotiv. Jedan frend ima FX5900XT i malo je problem naći drivere koji će raditi kak treba u današnjim igrama. To naravno ne odobravam i jako je glupo
|
Sad lijepo pogledaj sta si napisao i usporedi sa onim sto sam ja napisao. U biti govorimo iste stvari. Novi driveri se razvijaju za nove chipove (6x00 i noviji), stari se zanemaruju, a driveri do FX serije su bili izvrsni. Pa cak su i za vrijeme FX serije bili solidni. NO sada to vise nisu. Ne zato sto novi chipovi ne rade dobro, nego zato sto su skroz sjebali podrsku za stare chipove. ATi nije (jos

). Sa najnovijim driverima Radeon 8500 radi najnormalnije.
E sad, ako je to tebi OK, onda OK..ali meni nije.. kad vec pisu da podrzavaju od GF2 nadalje, onda ne bi trebali novi driveri bit gori od starih. Ili neka jednostavno napisu da su stari bolji i sve 5. Ne volim kad mi pokusavaju mazat oci na tako naivan nacin

To u biti ni nisu toliko problemi s driverima koliko je to cisto muljanje. Kao podrska za starije chipove..mozes mislit... muljanje na kvadrat, usporavanje starog chipa da bi se kupio novi
Uglavnom, ja bi Forceware-u dao ocjenu 7/10, dok u vrijeme Detonatora driveri bi zasluzili barem 9/10. Pad kvalitete je ocit. Sami su si postavili standard, sad neka ga se izvole drzat.. ili prelazim kod konkurancije
Sve u svemu, nisu ti driveri toliko losi kao sto mozda izgleda iz ove teme, ali nisu ni toliko dobri koliko ih se cesto (neopravdano) hvali.