Citiraj:
Originally posted by JC Denton
Ajde bar probaj pokrenut stari Unreal na toj grafickoj, bas me zanima kako ce radit. Ja koristim zadnji patch za Unreal i probao sam 4 verzije drivera (nasumicno odabrani iz 5x.xx, 6x.xx i 7x.xx serije) i nema sanse da ijedna verzija radi kkao treba sa tom igrom. Jedna radi gomilu smeca na ekranu, drugoj fali meni itd. To je primjer za ovu sadasnju FXicu.
|
Pa igram ja dosta starijih igara, novijih, kakve god hoćeš (osim onim za DOS

) i ni s čime nemam problema, ali nikakvih. Niti sam imao iti s jednim driverima. Da se razumijemo, ne govorim ovo zato što preferiram NVidiju već zato što nisam imao problema i glupo je da je u ovom topicu napisano samo negativno mišljenje o driverima. Radio sam i s mnogim ATI karticama i nisam bio zadovoljan s driverima (donekle i zbog toga što sam navikao na NVidijine).
Zaključak: Ja sa svojim karticama (TNT,TNT2,gf2MX,GF3 Ti200,GF 6600) nikad nisam imao nekih problema s driverima (osim s nekim beta koje vrlo lako uninstaliram i vratim stare) i stvarno instaliram svake novije drivere. Jasno, ne mislim da nije moguće da vi imate problema, čak naprotiv. Jedan frend ima FX5900XT i malo je problem naći drivere koji će raditi kak treba u današnjim igrama. To naravno ne odobravam i jako je glupo