Prije koji mjesec dolazim na parking ispred zgrade, i parkiram svoj auta pored RS-a. Idem nešto ubaciti u njega, kada baba otvara vrata i nasloni ih komotno na RS-a, i krene da će se uhvatiti za vrata da izađe. Dreknem ja na nju, ona se zaustavi, ja joj kažem da je naslonila vrata na auto, ona kao iz topa "nije", pomakne vrata malo bliže sebi i izađe iz auta. Pokažem joj crticu (koja sam očistio jer nije izašla iz auta...inače bi vrata zastrugala lijepo po boji), i ona meni da nije niti dotaknula...naserem joj da nije problem parkirati se tako, nego da ne može vratima udarati druga auta..baba ništa, još je čujem koji metar dalje kako govori nekome "Ogrebao mu je netko vrata pa mene optužuje"...
...a druga baba koja to radi, slušam je u kafiću kako govori da ne razumije zakon zašto stari ljudi bi trebali ići na liječniki, da ona sve vidi i da zna voziti (u 2 parking mjesta se ne može normalno uparkirati), da je čujem koji dan kasnije kada je uzela neki fiat punto (par mjeseci ga ima) da ona ne shvaća za što su joj koje polugice kod volana