View Single Post
Staro 22.09.2018., 03:23   #2149
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Mislim da je Grosjean čist ok vozač za tim ko Haas. Sirotkin se nije baš imao priliku pokazati , ovo što vozi je takvo smeće da ni Hamilton ili Alonso ne bi puno bolji bili.

Tako su neki tu na forumu otpisivali Ricciarda dok je vozio za HRT
Svašta se pričalo, ali Grožan ničime nije pokazao da je bolji recimo od jednog Kobayashija ili Di Reste koji su imali života u sebi za razliku od te krpnate lutke. I još se sam zapikne u ogradu pod SCom
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Jel moguće da se torpedo Kvyat vraca u toro Rosso
Barem neće bit dosadno :lol:
Red Bull u najboljem slučaju nagodinu može biti gdje je i sada. Mečki i Ferkanu nemre niko niš. Tu i tamo ovakve staze ubojice tipa Monako, Hungaroring i Singapur di mogu ukrast ili Austrija, Mexico i Brazil zbog nadmorske visine... inače ne vjerujem da će se priključiti u napadu na titulu.

Osobno sve nade polažem u Leclerca. Leclerc bi mogao više izvući iz Vettela, ali pošto Vettel nije baš čoek koji racionalno dejstvuje pod pretiskom, moglo bi tu biti svašta. Siguran sam da bude Leclerc više pokazao nego Kimi zadnje 2 sezone iako vozi dobro. Ovaj je mlad i gladan.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
kako izgledaju na stazi, vrlo lako moguce.

Dok sad gledam tog Palmera koji je nered radio u Renaultu, ne bi me iznenadilo da renault zabljesne dogodine sa dobrom vozackom postavom. Mislim da bi mogla biti jako dobra sezona sa sredinom poretka jacom nego ikada.

Sve zapravo ovisi kako ce se red bull ponasati sa hondom. Oce li pasti uperformansama, ili se nastaviti boriti u vrhu.

Ebemu i multikvotanje na tapatalku

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote