Pa iskreno, ne znam, ako su probali već vejpanje i svidilo im se onda valja nešto bolje odma, al ako nisu sigurni šta oće i jeli im paše, EXCEED D19 je super za probat jer ima dva tipa grijača 0.45 ohm za direktno u pluća i 1.2ohm za MTL, a atomizer(grjač) od exceeda ima univerzalni 510 spoj tako da se može zavidat na bilo koji standardni mod naknadno.
Ali u nas je exceeed 250 kn, tako da nije toliko velika investicija, a imat backup mod je uvik pametno
Prednost exceeda je jednostavnost, i praktičnost ali relativno kratko trajanje baterije(1500 mah, ja drmnem komotno 4000mah u danu)
Prednost nekog boljeg moda je laka zamjena baterije te brdo opcija i ako ostanu na vejpanju gotovo sigurno će prijeći na neki mod u budućnosti, mana je često veličina i nije toliko jednostavno ko plug and play
Ovako nekako po predrasudama rekao bi da će majci više zbog izgleda odgovarat nešto kao exceed, dok ocu neće neki veći mod predstavljat problem.
Ako ćeš kupovat, za opremu imaš jako spori ali jeftini fasttech.com(exceed 25 dolara), ako naručuješ od tamo obavezno podjeliti u više paketa narudžbe, zbog carine
Za baterije za neki napredniji mod ili naši provjereni dućani ili nkon.nl
Što se tekućina i aroma tiče ja sam miksam i uzimam gotovo isključivo sa juciedoctor.eu, ponekad s parillice ili mtm storea koji imaju i gotove tekućine i shake and vape