View Single Post
Staro 20.09.2018., 14:24   #2605
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
da li ploče s 450 čipsetom podržavaju one drlje od procesora tipa A8 9600? gledam CPU podršku nekim modelima i oni se uopće ne spominju..

naime, HTPC iz potpisa mi rikava (phenom x4, asrock ploča itd) i htio bi to zamijenit za nešto novije a da imam mogućnost nadograde kasnije.. plan je uzet B450 ploču, neku bolju (najbitnija mi je podrška za nove cpuove koji izlaze a i da ima minimalno HDMI 2.0b izlaz - premda imam gt1030 nek se nađe i hdmi na ploči).. što sam stariji sve me manje zanima overclock i ostale "pizdarije" koliko mi je bitno da to sve radi onako kako je zamišljeno, a nit igram igre više. tu ploču bi iskombinirao s najjeftinijim procesorom te tek kasnije za godinu ili dve bi uzeo nekog jačeg ryzena.. jednostavno nemam potrebe sad za ništa jače od ovog što sad imam..

znači koja ploča bi bila nekako najisplativija sad? i ako na b450 ne mogu A8 9600 i slični procesori, šta onda? ima netko prijedlog za nešto drugo?
btw da se zna, imam na glavnom kompu 2x4gb rama, keks od 4gb bi prebacio u taj novi HTPC koji bi složio -> eto koliko su zahtjevne stvari koje radim doma na pcu

edit:
Athlon 200GE - to je to, sad vidio da izlazi

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 20.09.2018. u 14:51.
John Creasy je offline   Reply With Quote