Citiraj:
Autor xGAME
@Manuel Calavera,
Ono što sam prozujao na brzinu je bilo više u korist 1080Ti i ok, sad kad sam više rezulatata recenzija pogledao je 2080 ipak nešto malo bolja. Iako moram priznati da sam očekivao veći skok. :/
Sad me malo 2070 zabrinjava kako će se ponašati 
|
RTX 2070 prebacuje gtx 1080, a slabija od 1080Ti. A što drugo... Samo je velika rupa od 30-ak % između 1080 i 1080Ti, pa je samo pitanje gdje će točno između njih upasti. Kad bih morao gađati rekao bih negdje taman na pola između njih dvije, možda bliže prvoj u iznimkama. To također nije 1080p gpu. Mislim da više nema smisla spominjati tu rezoluciju u kontekstu ovih gpu
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Ne vjerujem u osjetno veću potrošnju. Naravno trošit će više zbog više cuda cores - upitan je utjecaj na potrošnju tensora i RT-a kad se ne koristi, ali ako ga i bude to možda već anulira 12nm node. Dakle performance per watt omjer će i dalje biti odličan, nemojmo se zavaravati. Nisu oni vesla sisali da im efikasnost ode kroz prozor zbog nekog upitnog hardvera - ili će doprinosit performansama ili su ga anulirali sa nečim (nekorištenjem ili efikasnijom nodeom)
|
I dvije najefikasnije gpu (performance per watt) su...