Citiraj:
Originally posted by Zvijerko
Nisam do sad htio odgovarat na ovo, al et ipak moram. Ja ne znam šta vi radite s tim svojim kompovima, ali ja od 1998. godine imam NVidijine grafičke i nikad ( NIKAD ) nisam imao nikakvih problema s driverima. A svako malo instaliram novije drivere ( nekad čak i beta ).
Što se tiče HL2, imam Leadtek PX6600td i najnovije drivere i nemam nikakvih problema s navedenom igrom ni s igrama na tom enginu
|
nije problem u tome da su problemi s novim driverima izrazeni i ociti, jer nisu.. .ali redovito najnoviji driveri rade (tj. ne rade) katastrofalno sa starim igrama. Ajde bar probaj pokrenut stari Unreal na toj grafickoj, bas me zanima kako ce radit. Ja koristim zadnji patch za Unreal i probao sam 4 verzije drivera (nasumicno odabrani iz 5x.xx, 6x.xx i 7x.xx serije) i nema sanse da ijedna verzija radi kkao treba sa tom igrom. Jedna radi gomilu smeca na ekranu, drugoj fali meni itd. To je primjer za ovu sadasnju FXicu.
A sa starom MXicom sve radi kako treba sa starom 4x.xx serijom, ali sa novim driverima npr. Colin 2 nema drveca (uopce), ekran blinka itd.
Ono sto ocu rec, takav update za starije kartice mi ne treba. Volim koji put zaigrat koju stariju igru, ali volim i poneku noviju. E sad... to podrazumjeva stalno mijenjanje drivera, sto je generalna koma. Daleko od toga da su nVidia-ni driveri losi kao nekad oni od SiS-a ili S3-a, ali sigurno nisu ni na onoj razini na kojoj su bili u vrijeme GF2/3/4 serije.