View Single Post
Staro 18.09.2018., 22:48   #699
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003

PM ko ima monitor da usporedimo gdje je koji kupljen da ne reklamiramo ode nikog.
(bacim ode poslje sliku dvije ako se sjetim)

Koliko ti je visina od stola (tj. dna postolja tj. od ove tvoje naprave ) do vrha monitora? Vidim po netu da bi trebalo biti cca. 430mm ?-->
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Stiga spominjani AOC Q3279VWFD8 .
Bleeda nema,bezeli su ok nisu odvojeni ne probija svijetlost .
Dosa je upakiran sa 1x hdmi,1x dp kabel,cd i nisam ima problema sa postoljem malo sam pripazija ima mali notch koji se zakrivi prema gore i sve sjedne kako treba.

Sve sta sam do sad stiga malo po osd mjenjat je boja i kontrast i to je to, ostalo nisam dira jer sve radi ok.Ima osd/u preseta game ,movie...
Igre/a bf1 radi nenormalno glatko 75 hz freesync on,
kvaliteta slike je odlicna a prelazak sa 24" na ovo je razlika nebo i zemlja.
Udaljen sam 60 cm od ekrana zasad se privikavam ali vec vidim 2 sata poslije da nece biti problema.

Cijena placena u kesu 1.709.
Ovo sa bezelima mozda je do krivog batch ili ovisi u kojem je ducanu kupljeno.

Zna netko di ima uzet kao postolje za monitor neznam ni kako bi to nazva a da nije pekto kuna slicno ovome sta sam dns sklepa od dvi daske :*

PM ko ima monitor da usporedimo gdje je koji kupljen da ne reklamiramo ode nikog.
(bacim ode poslje sliku dvije ako se sjetim)

Koliko ti je visina od stola (tj. dna postolja tj. od ove tvoje naprave ) do vrha monitora? Vidim po netu da bi trebalo biti cca. 430mm ?

STAR-X4TD-D7HG

JC Denton je offline   Reply With Quote