Evo, nakon nekih 3 dana korištenja S8, kao zakleti iphone user, mogu donjeti neke zaključke u usporedbi s iPhone 6s.
- kamera je brutalna
- slika/ekran nešto s čim se još nisam susretao, toliko dobro
- baterija me razočarala. Imam 90% health, ali na kraju dana je prazna baterija. Moram uzeti u obzir da cijele dane sad tipkam, ali za sada je prednost za iphone
- kvaliteta izrade top
- fast charging, odlična stvar
- fluidnost u aplikacijama mi je li-la. Imam osjećaj da iphone još uvijek bolje radi u nekim aplikacijama. Kod samsunga se osjeti taj lag kod npr. instagrama kada se scrolla kroz slike
- video je odličan
- djeluje mi krhko, morati ću paziti na njega, dok kod iphone-a nisam imao tih problema.
- otisak prsta je fakat na lošoj poziciji, mada sam se navikao
- face unlock, odlična stvar mada mi smeta da koji puta smao želim vidjeti koliko je sati a on se otključa
- imam optiku do hodnika te je tamo stavljen optički router koji mi je ujedno i AP. Soba mi je udaljena nekih 10m od routera, te imam dvoja vrata između sobe i routera. Na iphone-u sam imao 2 crtice wifi-a i stabilnih 60mbit/s, dok kod samsunga primjećujem da kada legnem u krevet da mi je na wifi-u 1 crtica i oko 10 mbit/brzina.
Za sada toliko, to je ono što mi pada na pamet.
Uglavnom, thumbs up, odličan mobitel. Ne mogu uspoređivati 6s s tim, ipak su to dva različita svijeta i različite generacije mobitela.